fra spenning til ingenting...........​....

Nå vil jeg bare si at jeg er veldig lei meg... Da vi fikk vite at jeg var gravid , var i 28. januar 2012.Da er jeg 6 uker gravid...Det gikk veldig bra etterpå .Alle var glade begge foreldrene mine og svigeforeldrene mine .Jeg har nesten alle tingene som vi skulle bruke til baby fra lua til sko.Jo det mangler barnevogn..... På lørdag 25.februar 2012 blødde jeg.Vi skulle til legevakten men jeg sa til mannen min at det er ikke vondt og bare litt som et drop.Søndag krampet magen min og fikk lite blod igjen,bare på morgen og kvelden.Da reiste vi i oslo og vi gikk til fast legen min på manda\ i går for da hadde jeg så mye blod og hadde det vondt i magen og ryggen som jeg føler når jeg har menstrusjon .Jeg var så redd.Fastlegen min skrev en referat til sykehuset " TRUENDE ABORT"....vi hadde 4 timer å dra ditt .Vi reiste hjem først.Jeg og mannen min sang nesten 50 forskjellige barnesanger.Jeg gråt og gråt og gråt og tenkte at dette blir bra.Hver minutt sa jeg til framtid babyen min jeg elsker hun eller han så høyt.Ikke slipp baby sa jeg.....Kl.13 var jeg i sykehuset da tok jeg ultralyd...Nei ..............fosteret mitt stoppet å utvikle seg da var hun\han 6 uker ( da vi fikk vite at jeg var gravid ) og nå skulle han\hun 10uker og 3dager......da tok jeg medisiner for spontanabort ....Det tok 9timer for lillie fosteret å komme seg ut ..... det var så vondt .....dette var forferdelig vondt og trist... I dag våkner jeg med tom i magen som jeg tror at jeg skal snart ferdig med første semester men nå er det ingenting ,,,ingenting å vente på...ingen baby i september ...ååhhh jeg er bare lei meg ...lei meg Jeg er så lei meg............   Noen som kan skrive meg og hjelpe ttenke frem over.... Håper at alle gravide ikke oppleve dette...Det er så vondt...Lykke til til dere.....     Mvh , Jennifer

28.02.2012
maradie06
maradie06

Hei ,

Takk for svar.

 

Nå har det gått 2 måneder siden jeg hadde hatt abort.Jeg tenker å bli gravid neste måned.Tror dere at 3 måneder etter abort er nok tid til å prøve igjen ?

 

Ha en fin 1. mai.

 

Hilsen 

 

Jennifer

01.05.2012
maradie06
maradie06

Hei, I januar var jeg i samme situasjon som deg. var 11 uker og 5 dager på veg. var noen svært tunge dager. Måtte ta utskrapning(ville ikke ta medisinsk), og var svært slapp i noen dager.
bestemte meg heldigvis for å se framover og tenke at d gikk ann å prøve igjenn!

nå har det gått straks 8 uker siden jeg mistet, og er gravid på nytt :)
så jeg tror det er svært viktig og ikke dvele ved fortiden og heller tenke framover, det er en grunn for alt :)

10.03.2012
Katha90
Katha90
Barn på 3 år og 10 måneder

Hei kinemor,baby1finnmark og frida8,,,

 

Tusen mange takk at dere delte deres opplevelser... Jeg bestemt meg å ikke tenke så mye om dette ...Skal bare slappe av og prøve igjen om noen måneder.. jeg gleder meg å komme tilbake her .Dere er så koselige.Jeg føler ikke alene her..lykke til videre her ....God bless you all..

 

Varme hilsener,

 

Maradie06

01.03.2012
maradie06
maradie06

Kondolerer masse:( Men nå vet du i allefall at du kan bli gravid:) Og selv om ting føles veldig meningsløst akkurat nå, så kan dere alltids prøve på nytt!

29.02.2012
baby1finnmark
baby1finnmark

Hei Frida8,

Tusen mange takk for svar.

Ja-jeg har lest mange artikler i går og det samme som du sier.men det er så vanskelig å tenke på .Det var mitt faktisk andre spontanaborter .da var jeg 22 år og nå er jeg 28 år.Da jeg tenker nå er at jeg er ung og vil prøve igjen.... Jeeg er sykemelt til uken og er litt redd og komme på jobb .Jeg vet ikke.Men skal gjøre mitt beste å ikke tenke mye på det ...

 

Ha en fin dag .Så godt  å høre din opplevelse.....Lykke til videre til dere... 

 

Klem,

jennifer

29.02.2012
maradie06
maradie06
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...