Tenker på så mye altså. Hjelp:)

Nå som fødselen nærmer seg med stormskritt er dette noe jeg tenker masse på.. Har bestemt meg for å kun bruke lystgass. Før jeg ble gravid var jeg veldig på at jeg skulle pumpes med alt av smertestillende, men nå så vil jeg være mest mulig tilstede og "normal". Har også ganske høy smerteterskel, er det noe som vil hjelpe meg da? Noen som  har erfaringer med lystgass? Om det kanskje er noen som har hatt epidural en gang og en gang uten? Forskjeller osv. Så er det navn. Jeg var helt overbevist om at jeg skulle ha ei jente, så navn hadde jeg jo klart, men det var jo gutt.. Og da har jeg og barnefar aldri klart å bestemme oss, i tillegg til at vi har vært veldig uenige. Men så kom vi på DET fine navnet. Og jeg elsker det, så sjekker jeg topp ti lista for de siste årene, og så klart, der har navnet vært de 2-3 siste årene. Og det syntes jeg er utrolig kjipt. Så da er spørsmålet, skal vi da droppe navnet pga det? Eller skal vi velge det uansett? Vi hadde også ett dobbeltnavn vi tenkte på, men på den kombinasjonen var begge navnene på topp 10. Men der er det ene navnet etter faren, så hva tenker dere om det? Jeg trodde IKKE navn skulle være så vanskelig å velge.. Håper dere skjønner alt jeg prøver å få frem, blir alltid mye rot når jeg skal spørre om ting:P

19.02.2012
Bebis88
Bebis88

Takk for svar. 

Som sagt, så er det jo at jeg helst vil ha uten epidural og sterke smertestillende. Men skulle det være en grunn til at jeg burde ta det og jordmor anbefaler det, så gjør jeg jo det. Eller at jeg ikke takler smerten i det hele tatt. 

 

Med navn, så endrer jeg meg hele tiden med navn, barnefaren blir gal. Men vi har bestemt oss for å vente til bebis kommer, så se hva han passer best til:)

02.03.2012
Bebis88
Bebis88

Jeg brukte lystgass på første barn, og vet ikke helt om det hadde noen særlig virkning.  Med nummer to fikk jeg akupunktur og det funket mye bedre.  Utover det hadde jeg ingen smertelindring.   Men det er jo som det sies her, at man kanskje bør ta det valget når man kommer dit, ingen fødsel er lik og du kan jo ende opp med å ønske mere smertelindring uten at det behøver å være noe nederlag.

Når det gjelder navn synes jeg ikke man skal tenke så mye på om navnet har vært eller er populært.  Min sønn heter Mathias og det var visstnok på topp i 2004 da han ble født, men vi vet ikke om noen andre på skolen som heter det, i hvertfall ikke i hans kull.  Navnet hans ble valgt fordi vi syntes det passet godt på akkurat han, hadde flere navn før han ble født, men Mathias var liksom riktig :o)  Lykke til med både fødsel og navnevalg!

23.02.2012
AnneB
AnneB

Jenta24,

jeg har da bestemt meg for at det skal være uten smertestillende så langt det lar seg gjøre. Altså, skulle det skje noe, fødselen drøyer veldig lenge eller jordmor anbefaler at jeg tar det, så vil jeg jo gjøre det. Men går jo inn med tanken på at alt skal gå bra og perfekt. 

 

Med navn så greier vi ikke bestemme oss helt, for det er jo som dere sier, så lenge vi liker det. Men samtidig så er det jo kjedelig å gå i klasse med 3 andre som har det samme navnet liksom. Navnet mitt f eks var ikke så mye brukt når jeg ble født og jeg syntes det er veldig fint at ikke så mange på min alder heter det. Så vil jo gjerne at barnet mitt også skal ha det sånn:)

23.02.2012
Bebis88
Bebis88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...