Termin oktober 2012?

Hei! Jeg har termin i oktober, er her andre som har det?  Lurer litt på hva symptomer dere har nå, når tok dere kontakt med legen om første time?  Dette er første gang jeg er gravid, og er litt usikker på ulike ting, hadde vore kjekt å kunne dele litt opplevelser og liknende :)

15.02.2012
heidimk
heidimk

Venter mitt første barn 24. oktober. Det blir jente, om noen har noen fine jentenavn å komme med, er det bare å rope ut :D

Har vært en del trøtt og har blitt fort sliten. Men er mye bedre nå, energien er på vei tilbake og alt er bare en fryd :) Vi gleder oss masse til tiden framover!

18.06.2012
Inasm
Inasm

Jeg har termin 10.oktober. Og har hatt et veldig fint svangerskap hittill, og formen er fortsatt på topp =)

17.06.2012
Elisaberl
Elisaberl

Termin 26.okt med førstemann :) 

Jeg har vært veldig mye kvalm, brekt meg og kastet opp hver dag.

Kvalmen har begynt å avta nå, men kommer det en litt guffen lukt så brekker jeg meg med en gang. Har hatt lite energi og vært mye trøtt. (fortsatt mye trøtt). Men jeg bare gleder meg :)

Lykke til alle sammen :)

08.05.2012
jentaah
jentaah

Hei =)

Jeg har termin 22 oktober, og gleder meg helt vilt ^^,

Gikk dårlig første gang, så er i ekstase nå som jeg er  12 uker..

Har flere symtomer nå, har vært mye kvalm og svimmel, men er på bedringens vei :D

Skal til jordmor neste uke for å høre om det er no hjertelyd.. *gledeseg*

12.04.2012
cute_baby
cute_baby

Hei! Jeg har termin i starten av Oktober. Var en del kvalm fra uke 7 til 10 men det minsker nå. Har vært en del plaget med ømme bryster. Håper det går over eterhvert. Dette er mitt første barn:)

23.03.2012
RenateM
RenateM
Baby på 6 måneder

Gratulerer så masse med graviditeten :) kjempe spennendes :) Forstår gleden du kjenner. Er også mitt første barn, og noe jeg også har ønsket meg lenge :) Vi er nok noen gode mammaer :)

Jeg var på tidlig UL tirsdag denne uken, det var kjempe gøy. Fikk da se at der faktisk var noe inni meg, såg hjertet som slo, og vi fikk også høre hjertelyden. Det var veldig spesielt og gøy. Hjertet slår utrulig fort nå så tidlig.

Jeg kjenner jeg er ganske utålmodig jeg også, søsteren min sa til meg her en dag at dette kommer til å bli ett langt svangerskap slik som du gler deg. Hun har vel noe rett i det hun sier :p 

Vil gjerne høre hvordan det går med jordmor dersom du får time :) Er kjempe spennendes dette :)

08.03.2012
heidimk
heidimk

Hei!

Jeg bestillte time tidlig denne uken, så har time på tirsdag. Skal bli godt å få snakket litt med legen. 

I helgen fortalte vi det til familien vår, selv om vi egentlig skulle vente til jeg var nærmere tre måneder på veg. Men det ble tatt en sånn ring test på svigerfamiliien min, så då måtte de ta på meg også. På de andre var det så vidt ringen bevegde seg, mens på meg og samboeren hadde ringen noen ekstreme bevegelser, så hele familien fikk jo nesten helt sjokk, og sa "her er noe på veg", så da fant vi ut at det er vel berre å si det.. De vart kjempe glade, og svigerfar tror der er to :o Jeg håper der er kun en, synest det holder i gangen :) Men ringen gikk direkte fra å gå i sirkel til å pendle frem og tilbake - så det spørs....... Har bestillt tildlig UL, så skal på det 6.mars, så det skal bli spennendes å se om der er en eller to...

Har blitt sykmeldt i 40% også, er så trøtt og sliten når jeg kommer hjem fra jobb, så trenger to dager å hente meg inn på i uken. Så nå blir det å jobbe annenhver dag ut mars. 

Har ikkje blitt noe kvalm enda, håååper det uteblir :) 

Tar dere noe ekstra vitaminer og liknende? Jeg går på folat nå, men noen sier jeg bør ta tran også. Gjør dere det? I så tilfelle, tar dere tabletter eller flytende?

22.02.2012
heidimk
heidimk

Takk ja til drømmejobben, og vent med å si noe om at du er gravid. Og når du sier det så kan du jo bare si at du ikke fant det ut før etter du hadde takket ja.. :) Egentlig så har de ikke lov å "nekte" deg jobben når de først har tilbudt den til deg, og du sier du er gravid. 

Jeg har sagt det til sjefen min, med tanke på at hun må få inn folk i min stilling til høsten. Jeg jobber i barnehage som pedagog. Jeg håper jeg ikke får noe kvalme og liknende frem over, med tanke på alle bleiene og slikt som blir skiftet, om jeg får det må jeg vertfall si til de jeg jobber sammen med at jeg er gravid.. ::) 

Bestiller du time for tidlig UL på sykehus eller? Jeg har også lyst å ta en tidlig UL for å se til at alt står bra til. Har en litt stor sjanse for at det kan bli tvillinger, da det er mange tvillingpar i min familie og samboeren sin familie.

17.02.2012
heidimk
heidimk

Hei. 

Symptomer som jeg har er at jeg er trøtt og sliten, har ømme pupper og brystvorter og tisser ofte. Jeg er også uvanlig varm, og svetter mye på dag tid. 

Jeg er 5+5 idag. Har ikke vært hos lege for å ta urinprøve enda, men vurderer å gjør dette etter helgen, for å få graviditeten skikkelig bekreftet :)

Jeg har lest en plass at når en er i uke 12 så er en tre måneder på veg, stemmer dette? Har så lyst å fortelle det til familie og venner at vi venter barn, men samboeren min ønsker at vi venter til jeg er tre måneder på veg. Kjenner det er vanskelig :) Har du fortalt det til dine venner og familie?

Håper at alt går bra denne gangen :) Krysser fingrene for deg :)

16.02.2012
heidimk
heidimk
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...