noen som husker venninna mi m utro mann

dette skjedde i mai i  fjor- mannen hadde vært utro i 4 uker på nett, brevskriving og chat -hadde bestilt flybillett (jenta bodde i Russland) og bestilt visum....og fortalte ungene at han hadde funnet en annen...OG SÅ i siste sekund fikk han kalde føtter og tryglet på sine knær om at kona hans kunne tilgi han ? Hun gjorde d, men er fortsatt ikke kommet over dette sjokket og sviket ,de snakker nesten ikke sammen lenger og hun har ingen/mistet følelser for mannen sin - og han er mutt og lite pratsom og behjelpelig m noe i huset-hun har nå jobbet m seg selv i snart 9 mnd..vurderer å ta ut separasjon -de har 2 barn på 10 og 16, hva ville dere gjort i en slik situasjon- tilgi utroskapet ,man får jo sjokk jeg skjønner d :(   skal man holde sammen for enhver pris ..?

09.02.2012
ellis1
ellis1

Nei, man skal ikke holde sammen for enhver pris.  Å bestille flybillett og ta opp lån uten at hun visste om det, er et svik som iallefall jeg hadde reagert kraftig på.  Hadde definitivt ikke stolt på ham lenger og det er vel tydelig at hun ikke gjør det.  Jeg hadde forlatt gubben, uten tvil, men det er nå min mening.

23.02.2012
AnneB
AnneB

da har veninna mi tatt ut separasjon- de snakker ikke sammen lenger ,men han vil ikke skrive under-så da skulle hun sende den via namsmannen så får de ta d m han-det er mye annet enn bare dette nettgreiene og flere hundre tusen osm bare er blitt borte..

17.02.2012
ellis1
ellis1

må også legge til at han mann hennes har solgt familiebilen og kjøpt seg en 2 seter- hun har også funnet ut at han har tatt opp lån på 240 000 i sitt navn -utenom huslånet de har..

11.02.2012
ellis1
ellis1

Get over it, or get out!!!

10.02.2012
lenelove
lenelove

kan ikke kalle det der å være utro mener jeg... og ikke rart stemningen er laber om man ikke kan se fremover, men heller går å tenker på det .. ja greit det er dumt gjort, det skal man ikke nekte på men å kalle det utro er vel litt over the line???

10.02.2012
lenelove
lenelove

nei hehehe er jo det jeg skal frem til, hvordan kan man si han har vert utro når han ikke har tavset på henne engang??? skulle alle menn som tenker og flørter med andre damer være utro?? herreguuuud da er det maaaange utro der ute :)

10.02.2012
lenelove
lenelove

Utro i 4 uker på net?? hehe kan ikke annet enn å le... er man utro da??

10.02.2012
lenelove
lenelove
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...