et hjertesukk...

trengte bare en plass å gi fra meg et hjertesukk, en plass jeg kan si hva jeg føler og tenker uten å tenke på at det kan tas feil av de rundt meg! Er nå i uke 39 og alt har gått strålende så langt, alt går fortsatt strålende, jeg har egentlig ikke hatt noen spesielle plager eller vært lei eller noe. Men nå i det siste har jeg begynt å kjenne meg sliten og lei. og det som faktisk drar energien ut av meg er alle rundt meg som maser. Om jeg kjenner noe, om noe virker anderledes, og fødselen er på vei. og jeg føler presset for at denne fødselen skal starte nå, og det blir på en måte et nederlag, følelsen av at jeg gjør noe feil. prøver å si til meg selv at knøttet kommer når det er klart og at jeg ikke kan gjøre stort fra eller til. Men når det første spørsmålet er om jeg har vondt eller om noe har skjedd og reaksonen er skuffelese når jeg svarer nei er det ikke lett. Samboeren min er veldig utålmodig, og maser egentlig flere ganger for dagen om noe snart skjer, forteller magen hver kveld at nå er det bare å komme, og i værstefall er det jo enda 3 uker igjen. Han er verdens beste, men akkurat hvordan dette får meg til å føle meg forstår han ikke helt. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal få formidlet det uten å skape små gnisninger, vil ikke ha det nå rett før fødselen, så derfor skriver jeg heller her for å få utløp for mine følelser i håp om at det kan hjelpe litt! Jeg har ikke hatt noe angst for fødselen i det heletatt, men alt dette maset gjør til at jeg ikke ser frem til fødselen og egentlig håper den kan vente en stund til. Dette kan jeg jo, å gå som en rugekasse, men levet etter graviditeten er nytt og ukjent og blir mer og mer skummelt til mer folk maser! Noen andre som kjenner seg igjen?

28.01.2012
småtroll1
småtroll1

det hjalp masse å bare få det ut...så dette funket fint! :) pluss at maset har roet seg litt! :) var på kontroll idag på sykehuset fordi de var litt bekymret for formen min, og der fikk jeg beskjed om at fødselen kommer mest sannsynlig iløpet av uka! så håper ventetiden snart er over for oss alle :D Gleder meg til å ha knøttet i armene!

Men takk for svar, veldig godt å høre at andre hadde funnet det like slitsomt :)

30.01.2012
småtroll1
småtroll1

Har ikke noe erfaring med det du skriver om, men jeg kjenner at hvis noen maser på meg om det, kommer jeg til å si klart ifra om hva jeg mener om det. Babyen kommer jo ikke noe fortere av at folk maser.. Så jeg syntes du burde si ifra at du syntes det er slitsomt og at babyen kommer når den kommer..

30.01.2012
Bebis88
Bebis88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...