sulten.. hva skal jeg spise ?

Det er ikke lett å finne ut hva du skal spise mens du er gravid.. Du får lyst på godteri,snacks og brus kansje mye mer.. thihi.. Det er helt normalt, men for at du og barnet skal ha det fint er det lurt og spise noe som for dere begge sunnere og friskere... Her er noen av tingene jeg spiste da jeg var gravid: 1 ) Kok opp grønnsaker som du liker : brokoli,gulrot,potet med pasta.. lag bernesause og dypp grønnsakene i sausen og spis det... 2 ) Ha valgfritt frukt i terniger og spis det ( kan bruke litt appelsin juice vedsiden av ) 3 ) lag en salat med minst 5 grønnsaker og kylling og denne kan også legges i kjøleskap til etterbruk.. fransk salat dressing smaker utmerket til salater.. ;) 4 ) Drikk fersk presset juice istedenfor brus eller mye saft..   Lykke til !

28.01.2012
sana
sana

Jeg spiser akkurat det jeg ønsker. Spiser både sundt og usundt. Hvorfor skal kostholde omlegges bare pga det er et barn i magen? Høres ut som jeg ikke bryr meg, men jeg tror barn i magen har godt av å smake på forskjellig, ikke bare sundt. Det skal jo også være med på å hjelpe barnet med å like maten når det kommer ut og blir stor nok til å spise vanlig mat.

Ja, misk gjerne litt på godteriet, men det viktigste er at kroppen får i seg nok vann pluss alle vitaminer som trengs. Får du det, tror jeg også barnet har det bra.

07.02.2012
methe
methe
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...