Termin Juli! (Sommerbarn:))

Noen som skal ha i Juli? Hvordan er formen deres? Begynner magen å vise?

23.01.2012
Elwing
Elwing
Baby på 16 måneder

Hei igjen,

jeg er nå i uke 21, og vi var på ultralyd for snart to uker siden. Det blir en liten guttebaby, og alt så helt fint ut:) Kjenner nå mye bevegelse der inne, forsiktige spark/dytt/velting rundt (sånn kjennes det iallefall) ;) og magen har for alvor begynt å se ut som starten på en gravidmage, og de vanlige buksene er nå byttet ut med gravidbukser, artig!:)

Er det noen som har noen innspill på når dere tenker at man bør/vil/ønsker å være i nærheten av avtalt fødested i tiden før termin, og det samme for deres samboer eller andre støttespillere under fødsel? :)

28.02.2012
geminis
geminis

Hei alle sammen!
Så hyggelig å se at det er flere som skal få skjønne babyer i sommer: )
Gratulerer og lykke til!

Jeg er i uke 17, men har ikke vært på ultralyd enda. I følge fastlegen min, så
vil jeg ha termin i slutten av juli (mest sannsynlig), så da blir det sommerbarn på meg også:D
jeg og samboeren min er utrolig spente, både til å få vite kjønnet og få se dette lille gullet i magen!
Har ennå ikke fått noe særlig mage, men det kommer nok etter hvert.

21.02.2012
Queenie01
Queenie01

Hei!

Har termin 18.juli! Vært på ultralyd for en uke siden og vi venter en jente. KJEMPE SPENNENDE!!! Det blir vårt første barn. Magen min har ikke vokst mye, vises bare en liten kul nedentil, men kjenner litt spark innimellom.

Det har enda ikke gått opp for meg at jeg faktisk har en liten baby i magen, kansje det vil bli mer virkelig etter hvert?

Har ellers Hypermesis gravidarium så ikke noe kjekt svangerskap, men gleder meg til når alt dette er over og vi kan være med barnet! :)

Lykke til videre med alle her!

 

17.02.2012
Roshi
Roshi

Hei.

Har termin 14.juli og ser virkelig frem til å få møte den lille prinsessen min som ligger inne i magen. 

Var en helt utrolig opplevelse å få se henne på UL. 

Har begynt å fått litt mage og kjenner noen bevegelser innimellom :D

16.02.2012
stine89
stine89

Har terminn 23.juli etter tidlig ultralyd, det var virkelig en helt spesiell opplevelse og se at det var liv der inne :) så nå klarer jeg nesten ikke å vente på at vi skal på ultralyd igjen neste uke! håper virkelig vi får se hva det blir. Spiller jo ingen rolle hva det blir, er bare så spent! Har lyst å begynne med innredningen av barnerommet og innkjøp av alt vi trenger. Har i grunn ikke fått noe spesielt mage enda, bare en liten kul helt nede. Så gleder meg til gravidemagen kommer helt fram så eg slipper å føle at eg bare ha lagt på meg :P
Var ganske dårlig i starten av graviditeten, med kvalme bølger og svimmelhet, men nå er formen tilbake og hverdagen er tilbake. Deilig å kunne jobbe å ha rutinene på plass så tiden går fort. Er så utollmodig :)

11.02.2012
vivi86
vivi86

Hei. Har termin 1. Juli. Så er ca 5 måneder på vei nå med en liten gutt :) Har endelig begynt å føle meg litt normal igjen etter flere måneder med spying...vekten er nå på plass igjen sammen med en god og rund mage, så folk er ikke i tvil når de ser på meg ;) Kjenner små spark innimellom og har kjent bevegelse i noen uker nå, veldig spesiell følelse! :o)

08.02.2012
1703
1703

Hei,

jeg er nå i uke 16 (første graviditet), og har termin 11.juli, men har heller ikke fått den "endelige" termindatoen da det enda er tre uker til UL. Godt å se at mange kjenner på det samme som meg:) Jeg har og vært plaget med hodepine. Brekninger på morgenen hadde jeg mye av, men det er nå så og si borte. Og halsbrann har jeg (enda!) ikke kjent på:)

Magen synes jeg vises litt nå (alltid litt vanskelig det der, om man bare er litt rund eller om det er "gravidmagen";)). Var hos jordmor for et par dager siden, og fikk høre hjerteslag! Utrolig spesielt, og godt med et livstegn! Alt ser bra ut. Nå gleder vi oss bare til UL om tre uker.

28.01.2012
geminis
geminis

Jeg har termin 27.juli, men det ut fra menstruasjonen, ikke ut fra ultralyd, så det gleder jeg meg til å då den "riktige" terminen! Jeg er sykepleierstudent å har sjekket opp det med Link, den er safe å bruke ;). Er litt værre med smertestillende, det tørr jeg ikke bruke i det hele tatt.. Men så har jeg da ikke noe hodepine (merkelig nok, fordi jeg hadde det ofte før!). Du har rett i det med at man ikke kjenner til noe der inne, så det er litt merkelig at det i det heletatt vokser ett barn der! Det eneste jeg stoler på nå er brekningene, sure oppstøt, sulten hele tiden, menstrasjonen uteblir osv.! Så etter det du har fortalt om ultralyd, gleder jeg meg enda mer!! Har faktisk vurdert å ta en tidlig ultralyd, hvor man må betale selv, men jeg er ikke sikker enda..

Hva mener dere?

25.01.2012
Elwing
Elwing
Baby på 16 måneder

Så kjekt! Jeg vil også på ultralyd å vite hvilket kjønn det blir!! Men det er litt lenge til jeg får dette. Er bare i uke 14 å det er ikke før i uke 17-18 legen sa jeg kunne få. Men har litt spenning i hverdagen da også! Jeg gleder meg til jeg kjenner noe til babyen der inne! Lurer voldsomt på hvordan det kjennes. Forresten, jeg forstår deg godt når du har vært kvalm! Det er IKKE noe behagelig i det hele! Magen min er enda liten, så her vises det ikke for å si det slik. Gleder meg til det vises slik at man slipper å si det hele tiden. Føler at noen tenker at " hun sier hun er gravid for bare for å få oppmerksomhet". Men vent en måned til! Da begynner det sikkert å vise! Er veldig spent på hvordan det blir når babyen kommer til verden!

Du får ha lykke til du og med gutten! Dette blir kjekt!

24.01.2012
Elwing
Elwing
Baby på 16 måneder

Ja det er i slutten av juli her også det skal skje! Jeg gleder meg kjempemasse! Er første gang jeg er gravid, har ikke vært på ultralyd enda. Har lest noen plasser at gravide ofte får hodepine i denne tiden. Da stod det at man sko gå en tur ute i frisk luft for å se om det hjelper! :) Helsigvis for meg så er jeg ikke plaget med det! Men den halsbrannen er forferdelig. Godt vi har Link og melk! Og brekninger om morgenen er heller ikke kjekt. Men alt det ukjekke går opp i opp med det kjekke og barnet man venter på! :D

24.01.2012
Elwing
Elwing
Baby på 16 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...