Wææ...

Jeg blir så innmari forvirret.  Nr 1: Når er det siste trimester starter? Har lest alt fra uke 26-29.  Nr 2: Hvorfor kan ikke alle i Norge samkjøre hvor langt ett svangerskap er osv? Fikk beskjed av hun som hadde ultralyden at jeg var 19+4 når jeg var der, mens jordmor sa jeg var 19+1 samme dagen, for de endret uke forskjellige dager. Nå skal jeg da være i uke 25 men i gravidappen min står det at jeg er i uke 26. Har termin 1 mai, så at jeg er i uke 25 stemmer jo, men blir bare så forvirra at det er så mange forskjellige meninger. Ihvertfall når to fagpersoner kommer med to forskjellige ting. Ikke at det egentlig har så mye å si, baby kommer jo når han kommer. Men er jo litt gøy å ha "kontroll" på hvor langt jeg er på vei og da, ihvertfall når jeg ser folk som skriver at de er 25+1 osv og har skikkelig kontroll. huff, ble litt langt dette. men måtte bare forklare hvorfor jeg blir så forvirra:P

20.01.2012
Bebis88
Bebis88

Jordmor utgår oftast från din första dag på sista mens och antal dagar mellan mensen. Och mäter utifrån en kalender.

Medan på Ultraljudet så mäter dem fostret och utgår därifrån.Man brukar ha det ultraljudet runt vecka 18 för att få ett så säkert datum som möjligt, för jag har läst i en bok att när man passerat vecka 20nånting så växer barnen olika.

Jag fick samma svar som du ungefär första datumet var 31 mars andra blev 3 april.

I mitt helsekort står det nu att termindatum är 3 April så jag utgår från det.

Ps. Ju längre i graviditeten du är desto mer irrelevant blir datumet, man föder väldigt sällan på det datumet man fått. Och med allt som skall fixas innan babyn kommer, så ska man vara beredd from vecka 37 med att få åka in till sjukhuset ifall du får tecken.

26.01.2012
CarolynJ
CarolynJ

Hehe, huff ja. Skulle bare likt å visst når ukene mine skifter, er bare derfor da:P

21.01.2012
Bebis88
Bebis88

Termindatoen er det samme hos begge, det er uenighet om hvor lenge ett svangerskap er. Det er det som er problemet mitt hvis du skjønner, det er jo dumt at hu ene sier 283 dager og hu andre 280. Mener bare at når de begge er helsepersonell burde de samkjøre det. Ja, jeg er litt pirkete..

20.01.2012
Bebis88
Bebis88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...