Har vi gjort noe feil?

Vi har en gutt på 3 mnd, som siden vi kom hjem fra sykehuset har vært urolig hver kveld fra kl 17/18 til 23. Vi står opp ca 7 hver morgen, og han får morgenstell og flaske med mme. Så sovner han ved slutten av flaska, og jeg legger ham i lekegrinden. Han sover da ca en time. I 10 tiden er det formiddagslur i vogna ute på verandaen, da sover han opptil tre timer. Så begynner ettermiddagsrotet, han er våken og får ny bleie og mme, ca 150-180ml. Men soving etter dette skjer kun i vogna eller i bilen på vei til bestemor eller butikken.. Han sovner ikke på egenhånd.... Så er det lek utover til kl blir ca 17, og etter det er det sutring, gråting og usammenhengende spising. Vi har en viss rutine med bading og pysj rundt kl 19, men problemet er å få ham til å spise og roe seg bÅde fØr og etter dette.... Han har hatt magevondt fra dag en frem til romjulen, og har derfor blitt bysset og bært mye. Dette har vi bevisst sluttet med for å hindre uvaner. Han får selvfølgelig mye kos og lek!:-) Han sover godt fra 00.00 til 04.00, da fÅr han 180ml mme og spiser alt. SÅ kan han sove frem til 6/7.. Jeg vet ikke hvordan vi skal snu kveldsrotet, for han er jo stuptrØtt...men umulig Å fÅ til Å sove og spise.

18.01.2012
CherryLady
CherryLady

Har dere tenkt på at babyen kanskje ikke tåler kumelk? Prøv i det minste laktosefri!

22.08.2013
Salsadipp85
Salsadipp85

Hei. Vi har en jente på 15 mnd, og hun har hatt forskjellig søvnmønster. Første par mnd sov hun godt hele tiden, så kom en periode hvor hun var mye urolig, og måtte ha bevegelse Cato og trillet vognen over dørlisten hele kvelden. Hun var ikke interessert i å sove alene i sin seng. Hadde da en periode hvor hun sovnet på armen vår i sengen vår, og så bar vi henne inn. Var mye styr, men tror hun trengte å ha oss der for å være trygg. Mange som sa vi bare måtte legge henne og la henne skrike. Klarte ikke det, og tror det var lurt. Nå legger hun seg helt fint, trygg på at vi kommer om det er noe. Og jo eldre de blir, jo lettere er det å høre på griningen hva som er gale. Det meste går seg til, bare å føle på hva som kjennes riktig for ditt barn.

16.02.2013
Huldrababy
Huldrababy

prøv kiropraktor. kan være låsing i rygg og nakke., det hadde min datter

26.02.2012
hanne202
hanne202

Takk for svar! Vi har hatt behandling med osteopat siden han var 1.5 mnd til desember pga magevondt. Han ble forløst ved keisersnitt etter tre misslykkede forsøk med sugekopp, som resulterte i stiv nakke. Han ble bedre, og hun masserte magen hans på et punkt der hun mente han hadde en innsnevring i tarmen som førte til magevondt. Dette gav resultat etter tre behandlinger;)

Nå er det vel mer at han er så vant med byssing og bæring i søvn. Siste uken har vi latt ham sove mer og oftere på dag i vogna, gjerne to lurer på opptil fire timer. Vi har også latt ham ha siste lur så sent som til kl 18.30 og det har blitt litt bedre.

Kastet nå er at han har våknet kl fire på morgenen og nekter å sove, blir grinete og urolig. Jeg har da stått opp og skiftet bleie og lagt ham i lekegrinda på stuen uten å hapå lys. Da sovner vi kanskje en time og så kan jeg ta hm med inn i senga igjen....

Nå gjenstår de å få ham til å roe seg og sovne uten at vi bærer og bysser...

25.01.2012
CherryLady
CherryLady

Han er sammen med meg hele dagen, og er flink å ligge i lekegrinda på egenhånd å leke. Men det er ikke før på ettermiddag at han blir urolig.

Han er ALDRI alene mer enn et par minutt når jeg er på toalettet eller ute med søppla.. Så har er nok ikke ensom;)

Ikke er vi så mye ute å farter heller, men han har vært på overnatting en gang med tanten sin og kvelden etter så sovnet han ganske greit. Så jeg tror han takler andre mennesker og lyder. Men når vi er sammen med mine 3 tanteunger som er fra 1.5 til 3 år så blir han mer sliten, det er ikke så rart med tanke på støynivået.

Men det blir nok bedre når han blir eldre og kanskje han selv vil regulere tiden mt på søvn..

20.01.2012
CherryLady
CherryLady

Han fikk NanHa1 første ukene, men vi gikk over til Collett pga gulping. Nå gulper han ikke:-) Vi har også prøvd Hipp og vanlig nan ,men vi gikk tilbake til Collett.

Han sover i vogna eller bilsetet fra 14 til 16, så får vi ham ikke til å sove mer... Han er nok overtrøtt, men nekter å sove. Han finner ikke roen på egen hånd heller....

Han hadde vel kolikk, men nå er det ikke magen som plager tror jeg. Han spiser mye på hendene sine ,og vil tygge på hånden min.

Det er jo umulig å få rutine på en unge som nekter å sove og spise...kan jo vel ikke bare legge ham i senga gråtende heller?:/

Var på Hs idag, og hun sa at vi ikke trengte rutiner før han ble nærmere ett år.

19.01.2012
CherryLady
CherryLady
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...