Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Bekkenløsning :(

noen andre som slitter med det, og har noen tips??

06.02.2010
audibabe87
audibabe87

kjenne te det ja...

e ikkje noge kjekkt... her starta det når eg va 15-16 uker på vei.. men har dagar der eg mesten ikkje merke det, å andre dagar må eg bruka krykkene mine... men det går seg te :) ska te legen å få lapp å levera hos fysio :) har barra kjennt på mine begrensningar fram te nå, men trur ikkje eg har vondt av å gå te fysioterapaut :) å jepp, bekkenløsning blir dekka ;) for det går jo inn onna svangerskap å kontrollar å sånn blir jo dekka når du e gravide ;)

09.02.2010
nalle
nalle

Re:

huff ja det er ikke godt..nei har ikke prøvd det, men skal til en fysioterapaut, bare jeg får levert lappen jeg fikk av legen:P har lest at fysioterapaut er gratis da du er gravid og slitter med bekkenløsning, hvet du om det stemmer??

09.02.2010
audibabe87
audibabe87

off ja

slite med bekkenet eg og, har vært sjukemeldt no i 1mnd, å blir sikkert sjukemeldt t permisjonen.. har du prøvd bekkenbelte? eg har det å det hjelper litt på, syns det ser merkeligt ut einaste men men:)
Ellers så må du få deg time hos fysioterapaut, mange plasser har dei treningsgrupper:)
jeg kjenner når eg har gjort for masse, åså snart jeg kjenner det er det ikkje så mye som hjelper, bere ta det heilt med ro:)

08.02.2010
maispiren
maispiren
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...