Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

ingen her?=)

Jeg har netopp funnet ut at jeg er gravid=) håper det er flere som har termin i november=)

09.03.2009
Seadragn
Seadragn

Jeg er litt sen...

...med å melde meg på her, men bedre sent enn aldri. :) Håper det går bra med alle dere som har skrevet inn her tidligere, og at dere ikke har for mange "plager". Jeg har termin 1.november med mitt første barn. Gleder meg veldig. Har vært kvalm, uvel og svimmel fra dag 1, og er det fremdeles. Men den lille har det bra, så da skal jeg ikke klage for mye. Hvor i landet skal dere andre føde?

Marianne

05.08.2009
Magnolia1
Magnolia1

Så koselig! ;)

Har også termin i November. Ut fra Ultralyd er terminen satt til den 12. :)

07.07.2009
RenateH
RenateH
Baby på 10 måneder

Re:

E har termin 20 november:)

04.07.2009
cicilie2
cicilie2

Hiver mæ på her :)

Så koselig å se at så mange skal ha i november, gratulere til dere alle :) Vi skal også ha, vår første (JIPPI) termin 10 november. Gleder oss maksimalt og håper alt går bra. Første ultralyd 4 juni så blir spennende, tror ikke vi helt forstår det ennå. kjenner at kroppen ikke er den samme, men er så vanskelig å forstå.
Er det forresten noen fra Telemark her?

Fortsatt lykke til videre alle sammen, kjekt å lese om tanker og tips her.

10.05.2009
november1
november1

Æ å vil vær me:)

Hei, hei. Gravid for første gang med termin 10. november å glæde mæ enormt t ultralyden i juni. Fin, fin form, men får fort vondt i korsryggen å fotan på jobb. Jobbe som kokk me mye stress å tunge løft. Spurte fastlegen ( i uke 10) min om ho kunne ordne me lægeerklæring så æ kan kjøp mæ anna sko istede for kokkesko (som e knallhard såle på i tillegg til betoggulv), men de skjønte ho ikke helt. Fikk beskjed om å kom tilbake i uke 20 for ho hadde ikke ti t å skriv ut no sånnt. E d virkeli mulig???? Kan da ikke vær meninga at æ ska gå å pines i 10 uka på og etter jobb? Flere som har læga som ikke forstår?

05.05.2009
maipia82
maipia82

novemberbarn

Hei alle sammen! :) Termin 10. november, med første. 13 uke på vei, og skal i dag på andre ultralyden min. Har tett oppfølging pga medisiner til en kronisk betennelse i kroppen. Så ej tør aldri å bli for trygg på at alt skal gå bra! Men inni meg gleder meg til å bli mamma likevel.. synes kanskje d er tøft å være gravid! Har allerede bekkenløsning som avløste en voldsom kvalme som har vart i dei tre første mnd. Mine bekjente har bare hatt "fine! svangerskap, så ej føle ej klage litt masse! Skulle vært sjukmeldt men har ikkje folk på jobb! Det er godt å lese at ej ikkje e aleine om å føle ubehag! ;)

05.05.2009
r_vatnehol
r_vatnehol

Re: aebaby

Hei du. Gratulerer! Jeg også er litt over 6 uker. Jeg har også mange av de samme tingene som deg, men også er brystene veldig ømme. Men jeg syntes det er litt merkelig at vi er tette i nesen også :-) Lykke til videre :-)

30.03.2009
Vestri87
Vestri87

Re: Sola 83

Jeg var innom min lege for en uke siden, da var jeg i 5. uke. Han sa at man ikke tar en ordentlig kontroll eller skriver svangerskapspapirer enda fordi man vil at graviditeten skal ha kommet litt lenger.
Vi snakket bare om hva som skal skje, så det var ikke noe undersøkelse eller noe. Jeg skal også igjen i slutten av April, så derfor har de sikkert gitt deg time da og :)
Bare å glede seg og krysse fingrene for alle oss!

28.03.2009
Ingamor85
Ingamor85

fastleger

Dissa fastlegene som ikke har tid før etter påsken... men har en annen mulighet som jeg skal benytte meg av! Jobber som sykepleier på sykehus, så tar en tlf til jordmor der til uka, så jeg får litt tips og råd. Har jo liksom ikke fått konstantert graviditeten enda, har jo positiv test, ingen mens, ømme pupper, humørsvingninger, trøtthet og noe kvalme, så det tyder vel kanskje på graviditet ja;) hihi!

forresten så bra vi begynner å bli en gjeng som skal ha bebis i november da:) morro:) denna siden blir nok flittig brukt under hele denne spennende prosessen!

27.03.2009
Ukendt

Glemte en ting;)

har aldri hørt at noen må vente så lenge før de får komme til legen... Normalt vil de jo gjerne sjekke med en urinprøve og GU så snart de blir kontaktet... Hverfall det jeg har fått høre og erfare selv...

26.03.2009
Totallyreal
Totallyreal

første legetime

Dere har virkelig noe og glede dere til alle førstegangs gravide! Det er helt herlig:) Har en gutt på 5 år og nettopp funnet ut at jeg er gravid med nr 2:) Men leste noe istad som skremte meg litt... Det stod at 25% av alle graviditeter ender i spontanabort... Er det noen der ute som vet noe om dette?? Stemmer det? Syns det var fryktelig mange... :(

26.03.2009
Totallyreal
Totallyreal

Det er så spennenes å være gravid :-)

Hei hei alle sammen :-) Jeg har også ømme bryster å får noen rare stikkninger i magen av og til, sikkert pga at livmora vokser. Jeg tror nok at det å gå på ultralyd å slik, gjør at vi innser det litt mer, men jeg hørte om ei som ikke forstod det heilt skkkelig før babyen var ute! Men vi får prøve å forstå at vi er gravide, å nyte det mens vi kan :-) Lykke til igjen til alle! :)

26.03.2009
Vestri87
Vestri87
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...