Blødning etter samleie uke 5

Jeg er i uke 5. jeg og mannen hadde samleie i dag morges. Jeg gikk på do for å tisse rett etter. Da kom det flere små blodklumper i doen og friskt/rosa blod på papiret. Hadde litt rosa småblødninger i noen timer etter. Men det har stoppet nå på kvelden. Jeg hadde litt mensen/vokse smerter natt til i dag. Men ingen smerter mens jeg hadde sex eller når jeg blødde. Men tenkte med en gang jeg så de blodklumpene at jeg har mistet. Men så kom jeg til å tenke på om jeg kan ha blødd av sexen, og at blodet blandet seg med sæden. Så kanskje de klumpene var sæd? Har noen noe erfaringer? lurer så må om jeg kan ha hatt sa nå eller ikke.

02.06.2023
Mammama
Mammama
Gravid i uke 21

Mange opplever såkalte "festningsblødning" i den tiden du er i. Murringer er også vanlig da ligamentene tøyes og livmoren utvikler seg. Små rifter kan også lett forekomme under sex da hormoner kan påvirke funktighet, hud og flora i underlivet.
Ikke sikkert det er noe galt, da det isolert sett er mange mulige forklaringer på det du opplever, men snakk med legen din hvis du er bekymret så får du roet bekymringene dine! Så tidlig i svangerskapet er embryoet godt beskyttet og om du har vært så uheldig å ha gjennomgått en spontanabort er det trolig ikke pga sex, men bare tilfeldig.

Lykke til!

06.06.2023
Merethesoreng
Merethesoreng
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...