6+3 Tips?

Har akkurat funnet ut at jeg er gravid i uke 6+3 og trenger litt tips. Når begynte dere med innkjøp/gratis ting? Jeg sliter veldig med matlyst og klarer ikke å få i meg stort, noen tips til kostholdsplan eller enkle ting å spise? Andre ting jeg burde begynne med så tidlig? Når/hvor burde jeg starte? Tar i mot alle tips/triks med glede:)

19.02.2022
Baby på 3 måneder

Hei

Jeg søkte opp på nett hvor man kan få gratis pakker. Allerede har jeg hentet en bleiebøtte på barnas hus.
Har allerede fått smått til mini, og litt som min samboer hadde fra før.
Da jeg har funnet ting jeg elsker og fått fra andre familiemedlemmer.

Jeg er nå blitt gravid 3 gang etter 2 sa på samme måned.. (aner ikke hvor langt jeg er på vei heller enda)
Så følt meg dum med tanke på at jeg har fått fra folk rundt osv men ikke hatt noe i magen..

Men nå har jeg fått igjen gravid symptomer så håper det går nå 🤞🏼

03.07.2022
BabyMama2023
BabyMama2023
Gravid i uke 33

Gratulerer så mye. Jeg starta i grunn etter uke 12. Når den "skumle" perioden var over. Da starta jeg med å saumfare finn.no for gratis ting. Dette har gjort at jeg har hatt god til å finne ting og samtidig pusse de opp. Alt vi har skaffa oss til den lille har vært gjennom finn.no enten gratis eller til en veldig billig penge :)

22.03.2022
ELi07
ELi07

Gratulerer. Kjøpte ikke inn noe babyutstyr/klær før etter UL i uke 20. Hadde ikke stressa med det tidligere

19.03.2022
Asta123
Asta123
Baby på 9 måneder

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

19.03.2022
Asta123
Asta123
Baby på 9 måneder

Hei og gratulerer så mye! Fant ut på samme tid for et år siden at jeg var gravid. Sleit veldig med å holde på maten, så prøvde å spise vanlig middag hver dag, men var egentlig kun toast med ost og skinke jeg klarte å holde nede...

Vi begynte å handle inn de "store" tingene allerede 5-6 måneder før termin, og prøvde egentlig å fordele kostnadene jevnt over :)

17.03.2022
Pichi
Pichi

Hei og gratulerer så mye! Nå fikk jeg selv baby i 2018 så husker ikke eksakte tidspunkt, men husker det tok en god stund før jeg begynte å kjøpe utstyr. Greit å ikke vente alt for lenge tilfelle du føder for tidlig eller blir så sliten/dårlig på slutten at du ikke orker. Så rundt 2- 3 mnd før termin tenker jeg er en fin tid og starte å handle på. Jeg husker og jeg måtte vente 1-2 mnd på barnevogn så greit å ikke drøye det alt for lenge (spørs åssen barnevogn man velger også). Bilstol bør være noe av det første man kjøper og lærer seg å montere. Gratis tingene kan man hente tidligst 3 mnd før termin til 3 mnd etter termin, så det er ingen hast foreløpig. Fokuser på å ha det bra mentalt, lytte til kroppen din og hvil når du måtte trenge det og har mulighet. Få deg frisk luft og spis det du får i deg. Man bør forsøke å spise sunt, men hvis du sliter med dårlig matlyst så er alt bedre enn ingenting. Du vet sikkert også at du skal ta folat de første 12 ukene av svangerskapet. Lykke til!

24.02.2022
Laanaa
Laanaa

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

24.02.2022
Laanaa
Laanaa
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...