Gravid igjen

Har blitt gravid på ny nå, etter jeg hadde en MA i slutten av august. Har derfor ikke hatt mensen i mellom. Hva gjør jeg nå?

10.10.2021
Frøkenklepp
Frøkenklepp
Gravid i uke 19

Hei!
Jeg hadde en MA 25 mai i år, og ble gravid på ny i slutten av august. Fra jeg satte i gang aborten, til slutten av juli, hadde jeg konstant blødning med dager da jeg ikke blødde særlig, til dager med betydelig blødning. I august kom det ingen menstruasjon, og etter en hjemmetest fikk jeg bekreftet graviditeten.
Usikker på hva du spør om, men om du undrer hvor langt du kan være på vei, har jeg villet bestilt tidlig ultralyd på en godkjent privat klinikk (dette får man mest sannsynlig ikke dekt) jeg gjorde dette og fikk bekreftet graviditeten og hvor langt jeg hadde kommet. Når man har vært igjennom en MA er det vanlig å få litt tettere oppfølging fra lege om man ønsker det, og de kan bestille tidlig ultralyd i uke 12-13. Anbefaler deg å drøye så du er «sikker» på at du er kommet til iallfall uke 6, slik at du kan høre hjertet til den lille.
Masse lykke til!!

22.10.2021
Zandrej
Zandrej
Gravid i uke 21

Jeg hadde SA i august, gravid igjen nå. Fikk beskjed om å telle blødningen som første mensdag, det stemte for min del :)

16.10.2021
Robo
Robo
Gravid i uke 21
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...