Gravid med PCOS

Noen som har pcos å blitt gravid? Jeg har pcos å har ikke hatt mensen på 12 år, har ikke eggløsning heller.... Nå får jeg hjelp av gynekolog, tok provera å fikk mensen, sen tok jeg letrozol å håper på eggløsning. Jeg skal ta ultralyd tirsdag 25.05.2021 å se hvis det er noe modnet egg :) noen som opplevd dette? Erfaringer taes emot med stort takk!

19.05.2021
Xzashia
Xzashia
Baby på 6 måneder

Har pcos. Har hatt 2 samboere og ikke brukt prevensjon på 17 år. For 1 år siden bestemte jeg meg gor å gjøre det slutt med han jeg var sammen med også traff jeg en ny en som jeg idag er samboer med. Da jeg var sykt overvektig,så klarte jeg og gå ned 22 kg siden hanuar. Og gor bare noen dager siden fant jeg yt at jeg er gravid...overlykkelig for å endelig nå dtømmen...skal til jordmor imorgen å finne ut hvor langt på veg jeg er... gleder oss.

23.01.2022
Anniececilie
Anniececilie

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

30.09.2021
HansenSandraCaroline
HansenSandraCaroline
Baby på 6 måneder

Jeg måtte begynne med 1/2 piller morra o samme på kvelden. For å så øke gravdvis. Nå er jeg på 1 piller morgen å 1 piller kveld, dette har jeg tatt i 2,5 uke nå ca. Men merker egentlig ikke noe av de. Men jeg har å tatt kur nr 2 med letrozol men det ble ikke noe med det dessverre. Var på 2 vul å hun kunne ikke se noe... :( Nå må jeg vente til slutten av september, da skal jeg ta provera å vente å blødning, men denne gang skal jeg ta dobbel dose letrozol. Håper virkelig de hjelper denne gang

28.08.2021
Xzashia
Xzashia

Jeg ble nylig gravid med pcos, 7 uker på vei i dag. Ble satt på metformin av gyn, og økte til 4 tabletter daglig på under 2 uker (anbefales ikke om man ikke ønsker å være konstant kvalm). Var litt utålmodig kan man si. Hadde flaks og fikk eggløsning et par uker etter.

12.08.2021
Elise2
Elise2
Baby på 7 måneder

Nå har min gyn satt meg på metformin, kan jeg spørre deg hvilken dose du går på? Jeg startet med halv pille hver dag før å bli vant å sedan økte vi gravid hver uke, målet var å ta 1 pille morgen å 1 pille kveld. Men har snakket med noen som tar 3 piller daglig... Men har ikke merket noen effekt enda av metformin, men har ju kun prøvd det i 3 uker :)

07.08.2021
Xzashia
Xzashia

Så herlig at dere fikk det til 😍

Jeg ble ikke gravid etter første Runde med letrozol, så nå har jeg en måned pause. Håper at jeg har äl uansett denne måned men skal ikke håpe for mye.. Venter på nye time til gynekologen i juli så skal jeg ha ny letrozolkur hvis jeg ikke mirakuløst blir gravid denne måned 😁

25.06.2021
Xzashia
Xzashia

Pcos’er her.. prøvd på ønskebarnet +\- 10 år.. vært igjennom det meste av hormoner, prøverør.. spontanaborter, graviditet utenfor livmor m.m.. Metformin var det som ga meg regelmessig og stabil syklus… Når alt håp var ute og ønsket om barn ble lagt på hylla, startet jeg på p-piller en periode for å hemme plager fra pcos.. når jeg sluttet på disse ble jeg faktisk uplanlagt gravid, og det ble en velskapt baby som sitter ved siden av meg her nå:)

11.06.2021
mmadelineo
mmadelineo

Så moro at det gikk bra for dere 😍
Mit ul viste ingen egg, så fikk time til ul 31.05 å da fant hun en follikel på 28mm 😁 så nå må jeg vente minst 3 uker å ta graviditetstest å se hvordan det gikk. Men hvis den er negativ eller ja hvis mensen kommer må jeg ha pause en måned før jeg kan ta letrozol igjen. Kjedelig å ha en månad pause mellom hver pillerkur men tydligvis er det bare sån.

05.06.2021
Xzashia
Xzashia

Jeg har med PCOS. Slet i 2 år med å bli gravid. Fikk hjelp da. Fikk samme medisiner som deg. Ble gravid etter ca 3 månder med medisiner. Begge gangene. Mistet den ene men det var pga andre komplikasjoner. Så det er fult mulig. Vi har nå en nydelig gutt på 1 1/2 år 💙🥰

03.06.2021
MrsGMoen
MrsGMoen
Barn på 2 år og 10 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...