Gravid med PCOS

Noen som har pcos å blitt gravid? Jeg har pcos å har ikke hatt mensen på 12 år, har ikke eggløsning heller.... Nå får jeg hjelp av gynekolog, tok provera å fikk mensen, sen tok jeg letrozol å håper på eggløsning. Jeg skal ta ultralyd tirsdag 25.05.2021 å se hvis det er noe modnet egg :) noen som opplevd dette? Erfaringer taes emot med stort takk!

19.05.2021
Xzashia
Xzashia
Planlegger

Pcos’er her.. prøvd på ønskebarnet +\- 10 år.. vært igjennom det meste av hormoner, prøverør.. spontanaborter, graviditet utenfor livmor m.m.. Metformin var det som ga meg regelmessig og stabil syklus… Når alt håp var ute og ønsket om barn ble lagt på hylla, startet jeg på p-piller en periode for å hemme plager fra pcos.. når jeg sluttet på disse ble jeg faktisk uplanlagt gravid, og det ble en velskapt baby som sitter ved siden av meg her nå:)

11.06.2021
mmadelineo
mmadelineo

Så moro at det gikk bra for dere 😍
Mit ul viste ingen egg, så fikk time til ul 31.05 å da fant hun en follikel på 28mm 😁 så nå må jeg vente minst 3 uker å ta graviditetstest å se hvordan det gikk. Men hvis den er negativ eller ja hvis mensen kommer må jeg ha pause en måned før jeg kan ta letrozol igjen. Kjedelig å ha en månad pause mellom hver pillerkur men tydligvis er det bare sån.

05.06.2021
Xzashia
Xzashia
Planlegger

Jeg har med PCOS. Slet i 2 år med å bli gravid. Fikk hjelp da. Fikk samme medisiner som deg. Ble gravid etter ca 3 månder med medisiner. Begge gangene. Mistet den ene men det var pga andre komplikasjoner. Så det er fult mulig. Vi har nå en nydelig gutt på 1 1/2 år 💙🥰

03.06.2021
MrsGMoen
MrsGMoen
Baby på 17 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...