Umoden tarm

Hei! Jeg lurer på om det er flere er inne som har baby med umoden tarm? Helsestasjon og lege mente dette var veldig normalt,men av alle jeg kjenner har ingen hatt barn med u.oden tarm. Jeg lurer på om det evt kan være noe annet,som feks melkeproteinallergi. Baby er nå 2,5 mnd,men sliter like fælt.

02.09.2020
Heidi J
Heidi J
Baby på 11 måneder

Hei, jeg har det samme «svaret» som de andre. Vi var på Volvat og fikk til svar å slutte på alt av melkeprodukter. Kun 1 uke inn (totalt 6 uker) er det en klar bedring. Legen v/ Volvat sa også at de ser en økende tendens i barn med allergi mot melkeprotein. Noe de aller fleste vokser av seg det første leveåret. Men det er svært frustrende og leit som foreldre å se barnet sitt ha det så vondt. Lykke til❤️

29.10.2020
LilleOscar20
LilleOscar20

Jeg fikk beskjed om å slutte med all melk i både drikke og matvarer siden baby reagerte veldig på det.(mest sannsynlig) Han hadde grønn hyppig avføring, mageknip og han var veldig frustrert. Han fikk ikke vaksine siden han bæsjet så hyppig. Nå to uker senere har han blitt mye bedre. Han fikk vaksine og jeg får starte sakte med melk i matlaging om 2-4 uker. Hvis det ikke bedret seg så må jeg stoppe all melkinntak til ammetiden er over tenker jeg.

03.10.2020
Embli
Embli
Baby på 10 måneder

Har ikke umoden tarm og sensetiv mot melk ett sammenheng? Jeg kuttet ut all type melk fra min sier da jeg ammet til han var 4 måneder fordi han fikk så vondt i magen av melkeprodukter. Det hjalp.

20.09.2020
Tutikki
Tutikki

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

08.09.2020
Heidi J
Heidi J
Baby på 11 måneder

Hei hat hatt samme greien her ,masse lift i magen .
Gikk til kiropraktor med min ,hvor det funket syns jeg .Det er ikke noe garanti .

Ellers har eg god mage massasje etter rap for å hjelpe han med luften.

06.09.2020
Kvinne36
Kvinne36
Baby på 12 måneder

Hei, jeg hadde det på akkurat samme måte med lillemor. Tenkte også det samme som deg, at det kunne være melkeallergi, men ga seg når hun var rundt 3 og en halv måned. Før det så hadde hun tydelig knip hver eneste gang etter hun spiste stakkar. Gikk heldigvis over :)

03.09.2020
StineVictoria
StineVictoria
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...