Libero Club Code

Jeg har nå prøvd å registrere flere koder, men halvparten av de fungerer ikke. Står bare at koden ikke er gyldig. Hva er årsaken til dette? Er det noen som sitter og prøver å legge inn vilkårlige koder for å se om de får napp på noen - eller er det en annen grunn til at de ikke fungerer? Vi snakker bleiepakker som er kjøpt nylig, altså innenfor siste måneden. 3 av 6 koder ga meg denne feilmeldingen.

22.06.2020
Tobarnsmamma
Tobarnsmamma

Mariiita91: Kjempe irriterende. Må være noe galt et sted.

06.07.2020
Tobarnsmamma
Tobarnsmamma

Avienda: I mitt tilfelle var det nok ikke derfor, for prøvde flere ganger - og det var ikke mulig å ta feil av bokstavene i flere av kodene. Men, men. Ikke verdens undergang, bare litt irriterende. Registrerte ikke en eneste kode på de tre årene første ungen brukte bleier, så tenkte at jeg skulle være litt flinkere denne gang, haha. Og da er det irriterende når det ikke fungerer.

06.07.2020
Tobarnsmamma
Tobarnsmamma

Jeg har fått opp feil på alle pakkene jeg har kjøpt: ikke en eneste har fungert 😫 enda jeg har scannet koden !

30.06.2020
Mariiita91
Mariiita91
Baby på 14 måneder

Hei! Jeg har opplevd det samme, men det har vist seg at jeg har tatt feil bokstav. V og U er ganske like, det samme er D og O eller 0. Så når jeg har fått beskjed om at koden ikke er gyldig, så har jeg prøvd pånytt med alternativ bokstav, og da har det fungert :)

25.06.2020
Avienda
Avienda
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...