Når kunne barnet deres å snu?

Hei. Har ei datter på snart 7 mnd og eneste hun kan er å rulle fra rygg til mage. Lurer på om det er sent utvikling eller om hu ikke har lyst til å lære noe nytt? Når kunne barnet deres snu, åle og sitte?

27.10.2019
OanhLoc
OanhLoc
Barn på 2 år og 5 måneder

Min begynte og rulle ved 3 måneder da vi fant ut mens hun såv at hun hadde snudd seg på magen men klarte ikke og rulle tilbake så jeg snudde henne. men brukte mye tid på og ha henne på magen for og trene og da finner dem fort ut at dem kan bevege seg litt etterhvert prøvde og hjelpe min med og bare presse henne litt på skulderen så hun kunne forgå av om hun satte vekt på den ene siden så kunne hun snus seg og den kom seg etter litt. rundt 4 måneder begynte hun og åle seg rundt i huset og rundt 5-6 måneder begynte hun og sette seg opp men brukte litt mere tid på og reise seg og gå på fult hun begynte og gå når hun var 1 år hun er 1.7 nå og løper rundt. alt kommer seg til sin tid bare vær tålmodig og tren masse og motiver barnet

04.02.2021
Darwah
Darwah

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

01.10.2020
Pkristin
Pkristin

Vår lærte å snu seg når hun 10 uker. Det tok ca 2 mnd fra da til hun lærte å snu seg tilbake igjen. Det varierer veldig fra barn til barn så det kommer nok etterhvert. Men det ble mye grining i b3gynnelsen.

31.10.2019
Helrros
Helrros

Datteren min kunne krabbe ved 7 måneder, sitte ved 7,5 og reise seg opp etter 8 måneder. Men det er absolutt ingen sen utvikling. Barn har sitt eget tempo og finnes ingen fasit på når ;)

28.10.2019
michellepalmberg
michellepalmberg
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...