7uker ❤️

Hei. Er det flere som er 7 uker på vei her som vil fortelle litt om hvordan de har det? Jeg er så opp og ned på humøret om å være gravid. Er mest kvalm om morgenen heldigvis og klarer endelig å få i meg mat. Men noen dager vil jeg bare ligge i sengen og grine. Flere som har det sånn?

18.07.2019
MeretheG
MeretheG
Baby på 15 måneder

Hei,

Tenker du det er hormonelt, er du i tvil om dette er noe du vil, eller tenker du mest i forhold til kvalmen?

Jeg var veldig kvalm fra uke 6-12. Begynte med en gang jeg våknet og varte helt til kvelden (gav seg gjerne sånn i 7 tiden på kvelden). Hadde et par timer hver kveld da hvor jeg følte meg som et menneske, og når kvalmen stod på som verst hadde jeg bare lyst til å legge med ned å dø (overdriver litt selvfølgelig, men kvalmen var ikke noe å spøke med). Jeg hadde ca 0 matlyst mens kvalmen stod på, men til tross for å brekke meg flere ganger om dagen tror jeg bare jeg kastet opp noen få ganger ila de ukene det gjaldt.

Håper du har det bedre nå :)

05.08.2019
Cristine_21september
Cristine_21september

Hei Merethe,
Jeg er 22 uker på vei, men skjønner veldig godt hvordan du har det. Følte mye i starten, veldig usikker på om jeg hadde gjort det riktige valget. Har tatt meg lang tid å godkjenne situasjonen jeg er i, selv om det var ønsket. Snakk med partneren din om du har, venner eller oss i forumet. For meg har det gradvis gått over etter at jeg begynte å kjenne liv i magen :-)

02.08.2019
MariDesember2019
MariDesember2019
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...