Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Barnevernet

Heisann , Har noen hatt samvær med tilsyn. Hvordan da er sånn er er lang Story. Vet noen hvordan du får barnevernet ut av bilde . Meg og faren kan klarer os med samvær uten barnevernet og skal Til mekling igjen. Takk

03.04.2019
Annada
Annada
Barn på 1 år og 7 måneder

Hei.
Har ikke vært igjennom det sammen. Men prøv å vær deg selv, kos med barnet og gjør det som dere ville gjort hjemme med barnet. Blir veldig kunstig å ha samvær med andre tilstede. Prøv å glem dem litt og senk skuldrene. Skaff dere en advokat som påser at dere får rettighetene dere har krav på. Solfrid Hammersland er en advokat som har mange slike saker og har mange gode råd og vinner mange slike saker.

Husk det er viktig at barnevernet skriftlig gjør begrunnelser for samvær uten tilsyn. At de må sette et tidsperspektiv på Hvor lenge det skal pågå. Før dere får en evaluering. Vil de fortsette med tilsyn så må de begrunne dette ytterligere. En undersøkelsesak skal være over på 3 mnd og det skal gode begrunnelse for at de skal holde på lenger. Det kan være lurt å ha en annen tilstede under samværet som dere stoler på. Før da har dere et vitne som kan motsi barnevernet hvis dere skulle komme til det pkt. Her kan en advokat være lurt. Da barnevernet ofte strammer seg opp hvis det kommer en advokat i bilde.


Lykke til videre

Lene

14.04.2019
Lennil80
Lennil80

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

05.04.2019
Malinbakke00
Malinbakke00
Barn på 1 år og 8 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...