Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Luft i magen

Har en liten gutt på 2 uker som har luft i magen hvor det blir bare værre å værre for hver dag som går. Han har vært sånn siden noen dager etter fødsel. Han kom i uke 37. Trenger råd!

20.01.2019
Baby på 16 måneder

Hei! Har en 5ukers liten gutt, født 1mnd for tidlig, som plages veldig med luft/magesm, har enda ikke klart å finne ut hva som egt. plager han, da jeg tilslutt sluttet med alt foruten om leverpostei brødskive og kjøtt med gulrot å potet i fortvilelse, roet han seg kraftig, og da jeg igjen trudde jeg klarte utelukke en del, så økte smertene på igjen og poden vil bare henge på bryst og sove på mor... Dag som natt, begynner å blir veldig slitsomt... Hvordan gjorde du det med den tynne strålen du snakker om, og trur du sjokolade elr kullsyre kan gi disse fryktelige plagene? Trodde det var nøtter og tørket frukt som var synderen, men plutselig syntes jeg har reagerte på alt, kan d være nøtterne i sjokoladen? (vanlig Melkesjokolade) eller melka? Tomat på pizza? Er gått i villede.. Takker for svar.

05.10.2019
Karory
Karory
Baby på 7 måneder

Som de andre sier, hvis du ammer kan det komme av noe du spiser. Eller hvis du gir erstatning kan det hjelpe å bytte merke. Om du ammer kan det også være du har mye formelk, den tynne melken som kommer først. Den gir luft smerter, jeg prøvde mye før jeg endelig fant ut at det var derfor min hadde mye vondt, sjekk ut ammehjelpen.no. Det hjalp meg.

31.01.2019
LinnK
LinnK

Babyer kan få vondt i magen av det du spiser viss du ammer. Dei kan få vondt i magen av blant anna av koffein, kullsyre, erter, all type kål. Viss du gir morsmelkserstatning må ein nokon gonger bytte merke på morsmelkerstatning feks bytte frå Nan til Hipp eller Collett. Eller viss det er mistanke om allergi har apoteket morsmelkerstatning som er for det. Og babyer kan ha luft i magen uten at det er noko også.

29.01.2019
Ingeraa
Ingeraa
Baby på 15 måneder

Hei. Husker den første tiden med magevondt. Når du ammer han så kan du prøve å legge han lenger opp mot deg slik at han ikke får så mye melk om gangen? Gjerne ta å håndmelke ut første dråpene slik at han får godt grep. Er vanlig at de svelger en del luft i starten. Du kan også prøve å legge han på magen på håndbaken din mens du går med han. Da vil han jobbe med sin egen kroppsvekt for å få ut luften.

24.01.2019
Tibie
Tibie

Ligge på magen, "sykle med beina hans", er gode metoder for å få luft ut. Blir han ammet eller får han mme? Mye som skal på plass i magen med tarmer osv. Ganske normalt med litt luftsmerter i begynnelsen.

22.01.2019
lunest
lunest
Barn på 1 år og 7 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...