Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

fødselsforberedende kurs

Hei, Jeg lurer på om dere har erfaring eller har deltatt på noen type fødselsforberedende kurs? Har dere opplevd som nødvendig og nyttig? Jeg er i Trondheim og fant to ulike kurs som jeg synes kan være nyttig, men litt usikker om det er verdt å bruker penger for noe sånn.

01.11.2018
lillejente18
lillejente18
Baby på 1 måneder

Hei, du skal få tilbud av helsesøster/ jordmor om fødselsforbrendene kur. Fikk det 5 januar, ( var litt sent ute til jordmor) å hadde termin 14 januar. Han kom den 3 januar, så føler ikke på noen måte nå at jeg savnet det. Fikk en liten gjennomgang på siste kontrollen som var i mellom julen det året. Hadde 2 timer til, men trengte ikke de.

16.12.2018
Natalie041290
Natalie041290

Regner med du får tilbudt fødselsforberedende kurs når det nærmer seg termin. Jeg får det straks (bor i Malvik), og det er gratis.

09.12.2018
Stine LB
Stine LB
Baby på 4 måneder

Eg valgte å ikkje bruke penger på det, og det er heller ikkje noke eg har sakna. Ungen kom ut den😜 Men eg var heller ikkje engstelig i forkant av fødselen. Trur det at ein klarer å slappe av, og stole på at kroppen veit ka den skal gjere, gjer fødselen mykje bedre.

28.11.2018
Vanja Karine
Vanja Karine
Baby på 6 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...