Blødning uke 5

Hei dere:) Er gravid uke 4+5, og hadde en liten blødning i dag, friskt lyst blod. Bare en dråpe i bindet og litt når jeg tørker meg. Gått å tørket meg gjerne 1 gang i timen, for å se om det er mer blod, men bare litt friskt blod på papiret. Har litt mensmurring, men dette har jeg hatt fra dag 1. Blir bare så utrolig redd for SA... håper noen har erfaring om noe lignende..

14.07.2018
Elisekvamme
Elisekvamme
Gravid i uke 34

Jeg er i uke 6 og skjønner at du er urolig for sa. Jeg er redd for det samme selv akurat nå da jeg hadde spotter i går og har blødd i hele dag. Jeg har også hatt mensenmurrinher. Så håper på det beste for deg

10.08.2018
Førstegangs gravid
Førstegangs gravid
Barn på 2 år og 3 måneder

Hei! Jeg blødde en del i starten, hver dag fra uke 1-2 (både rødt på papiret og i trusa). Så hadde jeg to blødninger til, en rundt uke 5 og en rundt uke 8. Litt mer enn en dråpe, ble rødt i doskåla også. Jeg er i uke 21 nå og lillegutt i magen er aktiv og sparker godt, så her er alt i sin skjønneste orden. Husk at blødninger KAn være et faresignal, men det er ikke alltid det er det! Det skremte meg mye, og jeg skjønner at det skremmer deg også, men mest sannsynlig så er det helt ufarlig! Husk at det er mye som kan skape småblødninger, og ikke bare SA! Det er veldig sensitivt "der nede" og bare det at man kanskje har tørket litt for hardt eller fått en rift ved for eksempel samleie kan skape litt blødninger. Og lyst friskt blod er som regel et godt tegn, for da kommer det ikke "langtveisfra"! Jeg blødde også brunt, og det var heller ikke farlig! Håper dette hjelper, og masse lykke til med graviditeten!

16.07.2018
Annikenpreusolsen
Annikenpreusolsen
Baby på 10 måneder

Det kan være en helt normal ting, men om det vedvarer så hadde jeg sjekket det hos legen.Skjønner du blir urolig.

15.07.2018
siljeovida
siljeovida
Baby på 6 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...