Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Når er det natt for 6 uker gammel baby?

Hei! Babyen vår på 6 uker virker veldig overtrøtt når vi legger oss i 10-11tiden på kvelden. Hyler og skriker, og roer seg ikke før vi har kommet på et mørkt soverom, og får mat. Vurderer om vi skulle lagt han tidligere, da det virker som han ikke sover så godt på stua sammen med oss på dagtid. Når begynte dere å legge barna uten at dere tok kvelden samtidig? Leser så mye om at de ikke får døgnrytme før rundt 3 mnd-alder, så er usikker på hva som blir riktig å gjøre.

09.06.2018
Baby på 11 måneder

Vil anbefale deg å lese om kveldsuro på ammehjelpen.no. Legger ved link :)
https://ammehjelpen.no/artikkel/100/Kveldsamming-og-urolige-barn-om-kvelden

15.08.2018
ThereseSL
ThereseSL
Baby på 8 måneder


517/5000
Husk at alle barn er forskjellige, og du kan ikke sammenligne med andre familier og barn.
Vårt eget barn sov som en stein de første 12 ukene, men om 4-6 uker derfra begynte han å gråte helt hysterisk hver kveld. Det viste seg at han hadde problemer med luft i magen.
Selv om det bare var kort tid tok det meg og min mann veldig hardt, så jeg overrasket en mann med et hyggelig spaopphold jeg fant ut https://opplevelsesgave.com/.. husk å ta vare på dine relasjoner slik at du har mye energi for dere selv lille baby

14.08.2018
SimonaOlsson
SimonaOlsson
Baby på 3 måneder

Vi startet å legge gutten vår 20:30 hver kveld fra han var 6uker, og for oss så har det fungert veldig bra.

14.08.2018
EnPlussEnErFem
EnPlussEnErFem

Alle barn er forskjellige og har ulike behov. Jeg ville prøvd å kanskje legge babyen tidligere, for å se om dette er det som passer best for babyen deres. Hvis du opplever at babyen er overtrøtt kan det være lurt å prøve dette en stund:-) Da vår sønn var baby sov han like godt overalt, så for vår del var det ikke nødvendig å legge så tidlig med en gang. Han sovna i 19 tia, i vogga på stua, voknet i 23-tia og ville ha mat også sov han resten av natta. Men som sagt er alle babyer forskjellige. Dere må finne hva som passer best for dere.
Lykke til☺️

10.06.2018
lecel
lecel
Baby på 6 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...