Spontanabort

Hei! Jeg har tidligere vært gravid, og var veldig klar for å bli mamma for første gang - da jeg i uke 14 fikk beskjed om at det ikke var noe liv i magen.. jeg ble knust, og ville vente litt til jeg var klar for å prøve å bli gravid igjen. Nå (6mnd etter) er jeg gravid på nytt i uke 10, og jeg kjenner veldig på den redselen for at det skal skje igjen. Er det flere her som har vært i min situasjon? Tror det ville hjulpet meg masse å bare vite at flere har klart seg.

02.06.2018
andreasundal
andreasundal
Barn på 2 år og 6 måneder

Tusen takk for fine svar, folkens❤️ Nå er jeg i uke 11+3, og har fått bestilt meg en tidlig ultralyd ila neste uke. Regner med jeg får puste lettere etter å ha sett at min lille hjerteknuser vokser og har det trygt og bra inne i magen min! Stor klem til dere😚

12.06.2018
andreasundal
andreasundal
Barn på 2 år og 6 måneder

Hei! Kondolerer for din lille som ikke fikk bli!
Jeg fant ut på ul i uke 19 at det ikke lenger var liv. Ble som du også helt knust - og sjokkert, hadde jo kjennt liv ikke så lenge før.
Men ble gravid igjen 5 måneder etter (ikke planlagt) og lille hjerteplasteret mitt er nå 2 måneder gammel.
Svangerskap etter å ha mistet er tøft og påfrestande på mange måter,men det kan så absolutt gå bra, og du er ikke alene!
I mitt tilfelle viste det seg at være kromosonfeil,hvilket lett til at gutten min sluttet utvikles. Jeg fikk ekstra oppfølgning i svangerskapet etter grunnet dette, men vil tro at du sikkert også kan få det hvis du forteller at du er redd og engstelig, noe som er helt forståelig.
Nå ble det litt langt her men masse lykke til videre og håper du får støtten du trenger!
Sender deg en stor klem❤

08.06.2018
JessicaGJ
JessicaGJ
Barn på 3 år og 4 måneder

Det skjedde til meg i oktober 2016 også. Babyen min døde når ho var 10 uker. Men etter 3 måned var jeg gravid igjen og sønnen min blir 1 år neste måned. Stol på at barnet ditt er sunt og bra. Hvis mamma føgler bra, barna ditt føgler bra også. Beklager til min norsk. Jeg har vært i norge bare 2 år så jeg kan ikke snakker mye norsk. Men jeg håper at de hjelper litt. 😊

07.06.2018
PedroAntonsMamma
PedroAntonsMamma

MA for et par år siden. Sannsynligvis sluttet å utvikle seg i uke 8. Blir mamma i løpet av sommeren:) går du til jordmor? Anbefaler deg å være ærlig og snakke om bekymringer knyttet til å miste. Det er vanlig at man er mer bekymret når det har gått galt før. Kanskje du kan få en ekstra kontroll?

02.06.2018
pingvinÅ
pingvinÅ
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...