Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Noen andre her som opplever at barn ikke liker grøt?

Min gutt er snart 6 mndr. Har prøvd forskjellige typer grøt, men det ser ut at han ikke likte dem. Har også prøvd å lure ham ved å gi ham grøt med smoothies oppi. Men han ville ikke spise den heller. Da prøvde jeg å gi ham en annen type mat, f.eks. moste avocado, og det likte ham i begynnelsen. Men etter noen dager, ville ikke han spise den igjen. Er det noen andre som opplever sånn? Tips tar jeg gjerne i mot. :) Tusen takk!

03.05.2018
Yonfin
Yonfin
Baby på 7 måneder

Jeg brukte 1 og 1/2 måned på å få datteren min til å spise grøt. Ga 1 barneskje kanskje på dag. Nå spiser hun det som ingenting. De sier på helsestasjonen prøv med å smake på 15 ganger før du skal gi deg! ;-)

24.05.2018
ingridms
ingridms
Baby på 16 måneder

Har du prøvd hirsegrøt istedenfor? Gjerne blandet med morsmelk istedenfor vann hvis du ammer. Min var også åpen for litt forskjellige smaksprøver en periode, og så sa det litt stopp. Tipper det kommer tilbake igjen.

10.05.2018
MamaC07
MamaC07
Baby på 7 måneder

Hei!
Vi hadde også en periode hvor gutten vår ikke ville spise grøt, som han likte godt i starten. Vi tok en liten pause og ga andre ting i en ukes tid eller to før vi prøvde igjen. Han spiser grøt igjen nå, så her var det bare en midlertidig greie. Vet ikke om det var direkte sammenheng med tenner, men det kom noen i samme periode hvertfall, så kan jo være noe?

10.05.2018
Majo17
Majo17
Baby på 13 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...