Termin august

Hei er nå 9+6 og kjenner det er veldig vanskelig å la være med å fortelle om graviditeten. Hvor lenge ventet/ eller skal du vente med å fortelle det?

09.01.2018
Kimjoda
Kimjoda
Barn på 2 år og 10 måneder

Kun ei venninne som vet det utenom oss eller legesekretær og ultralydjordmor vet ja. Men ellers kun ei venninne. Resten får vel vite det litt etter litt fra uke 12

09.01.2019
Romle91
Romle91
Barn på 1 år og 10 måneder

Jeg sa det veldig tidlig til jobben, da jeg var så kvalm og kastet opp ofte på jobben. Jeg er i uke 13 nå, og jeg ventet helt til nå for å fortelle det til familie og nære venner, jeg har ikke gått ut med det ordentlig enda.
Det er ingen fasit på når det er greit å dele, det er noe du og din partner må være klare for selv, men det som er anbefalt er å vente til etter det er gått 12 uker, for da er sjansen for spontan abort mindre, så om du ønsker å si det tidlig, bør du bare være tydelig i å fortelle hvor langt du er på vei, og risikoen for hva som kan skje for din egen del, da det er en forferdelig tung ting å si.
For det er jo helt fantastisk hva som er skjedd med deg nå og det er en selvfølge at vi ønsker å dele det med de vi er glade i♥️

25.01.2018
Martinegangnes
Martinegangnes

Samboer og bestevennina fikk vite samme dag.. uke 3 hehe. Resten ventet til uke 12. Gikk aldri offentlig ut med det på sosiale medier , så mange viste ikke før etter flere måneder. Jeg mistet også noen mnd før det å hadde sagt det til folk at jeg var gravid , veldig vondt å måtte gi beskjed da at fosteret dødde.... så da ventet jeg lengre neste gangen.

25.01.2018
Melissakk89
Melissakk89

Etter første testen som viste gravid 2-3 uker fortalte jeg samboer. Tok en test til samme dag som også viste gravid og da fikk nærmeste familie vite det allerede da. Sjefen min fikk og vite det tidlig grunnet tunge løft, slik at det kunne tilpasses noe. Ellers gjorde vi det offentlig ca uke 10. Litt tidligere enn vi egentlig ønska, men noen i familien slet litt med å holde det henmelig, og vi ønsket jo å spre nyheten selv:-)

23.01.2018
VictoriaEdvardsen
VictoriaEdvardsen
Baby på 10 måneder

Har termin 1.aug. så er i uke 13 nå. Fortalte det til foreldre og et par nære venner med en gang vi viste, rundt uke 7. Flere og flere får nok vite det nå, magen begynner å synes 🤗

23.01.2018
Akenit
Akenit

J

23.01.2018
Akenit
Akenit

Ja, jeg har vel ikke klart å holde helt tett jeg heller... det et så vanskelig.. føler jo at det er det eneste som definerer meg akkurat nå😂😂 haha! Jeg har termin i midten av august, noen som bor i Asker/røyken området?

22.01.2018
Kimjoda
Kimjoda

Jeg fortalte familien og beste venner samme dagen som vi tok testen. Jeg gjorde det jeg hadde lyst til og angrer ikke på det nå.
Slapp av, du må ikke følge alle «uskrevene regler»!

18.01.2018
Sanoli
Sanoli
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg har termin i midten av september, og har allerede sagt det til familie og en del kollegaer. Jeg er veldig åpen da. Og tenker ar dersom det skulle skje noe, så er det godt å ha folk rundt meg som vet hva jeg går igjennom. Men jeg har vært veldig klar på at det skal ikke ut på Facebook! De som trenger å vite det, får vite det av oss. Alle andre nysgjerrigperer som bare er ute etter å snoke i andres privatliv, de får finne ut av det ved å vise at de faktisk bryr seg om en.

18.01.2018
Anneamymari
Anneamymari

Har termin i september, jeg skal ikke fortelle det før jeg har vært på den første ultralyden :)

15.01.2018
Bmwfamily
Bmwfamily

Har ikke fortalt det til noen enda. Venter lengst mulig, men det er for å skøne barna mine hvis noe skulle skje.

14.01.2018
Desiree3barn
Desiree3barn
Barn på 2 år og 9 måneder

Vi fortalte det med en gang vi fant ut av det, altså i desember. Jeg er nå 10+3, og alle i nær omgangskrets vet det. Jeg har delt nyheten etter hvert som jeg har møtt folk / jobbet med de :-)

13.01.2018
Ingefær07
Ingefær07
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...