Nervøs

Hei. Er i dag 8 uker på veg og eg blør en del, men eg har ikke noen smerter. Er kvalm og det har eg ikke vert før i svangerskapet. Er en del friskt blod slik at det kommer i truse inlegget er litt nervøs her eg sitter. Har lagt i to dager men influensa og høg feber. Har sovet en del i dag også i ca 3 timer er så ekstremt trøtt fortiden er her noen som har opplevd noe lignende?

30.04.2017
drizza
drizza
Barn på 3 år og 7 måneder

Hei :)
Jeg er i uke 19 nå, men blødde en del helt i begynnelsen. Det slutta rett før påske. Var på legevakt og hos legen, men de fikk ikke gjort noe. Derfor dro vi til Volvat (privatklinikk), og fikk en ultralyd (nedentil). Der viste det seg at alt var bra, og legen der sa at det er mer normalt å blø, enn å ikke gjøre det! Så det trenger ikke være farlig. Men anbefaler deg å ta en slik undersøkelse privat, selvom det koster :)

06.05.2017
LillianKåsa
LillianKåsa

Snakket med dem, men blei ikke noe klokere. Han eg snakka med var ikke akkurat der for å roe meg ned. Han mente at i og med at eg er 37 så er det 65-80 % for sa med eller uten smerter og ul kom ikke på tale fordi det var ikke noe vits siden eg er "BARE" 8 uker på veg.

01.05.2017
drizza
drizza
Barn på 3 år og 7 måneder

Hei! Kvalme og trøtthet er helt vanlig, jeg var det mest de 3 første mnd, og så ga det seg etter hvert. Men har du ringt legevakten ang. at du blør? Det ville jeg gjort bare for å være sikker på at alt er bra. Lykke til :-)

30.04.2017
siljekim
siljekim
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...