redd !!

klarer ikke å finna noe arbeid å gå til. føler je ikke får til å gi alt lille vesla på ni måneder trenger.. Samboer får ikke helt med seg at je tenker slik å føler je aldri sku ha hatt unge:'( er heller ikke mye hjelp i dette nav greiene så sitter liksom helt fast. samboer vurderer å ta vesla ut ifra barnehagen, men kan jo ikke det. pluss at barnehagen stressa sånn med å få politiattest av mei. funnet ut at de tydeligvis ikke hadde det så travelt med det læll :(så like langt... og søker som en gal på alt je kommer over, men er tydeligvis ikke bra nok. har ikke utdanning eller lappen... nav vil dekke førerkort så hva gjør man?

18.04.2017
mare93
mare93

Trist at du sitter i en slik situasjon. Men med fører kortet, nav dekker ikke det bare fordi man har barn. Og jobb det er dessverre tøfft for de fleste !

Det siste du burde gjøre er og bli deprimert av alt dette for det igjen går utover den lille familien din og ikke minst din helse og hverdag og motivasjonen til å bare holde ut og fortsette. For til slutt vil du få en jobb og du vil kunne ta fører kortet, men du må bare ikke gi opp !

29.04.2017
Sola95
Sola95
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...