Trenger hjelp plz

Hei. I går kveld sånn kl 22 pm eller 23 pm begynte jeg plutselig å klø på hele kroppen også i øynene og plutselig fikk sterk smeeter på venstre skulder. Om natten når jeg våknet så prikket det på høyre øyne . Det har aldri kjedde meg og jeg er ikke alergi av noe ting og ikke alergi på mat. Dette kjedde plutselig. Jeg klør framdeles og det svir veldig mye i hendene og er rød i fingrene. Jeg har har litte inne feber i dag også tror det er pågrunn av skulder og vond i armen og jeg har ikke sovet i natt godt pågrunn av intens kløing og vondt i venstre arm . Når jeg sier hele kroppen så mener jeg bak øret, i hendene og fingrene, på hode. I beina og foten, begge armene , bak nakken, i halsen osv. Bør jeg kontakte legen eller vente noe dager ?

29.03.2017
Khan5
Khan5

Jeg hadde akuratt det samme å det var svangerskaps kløe. Etter mye om å men fikk jeg noe spanske tabletter på legevakten som de egentli ikke bruker lengere men fikk det likevel...funka noen dager men til syvende å sist var det ikke noe som hjalp! Så fikk satt i gang fødsel 14 dager før termin

07.04.2017
Marionsj94
Marionsj94

Legen tar jo meg ikke så seriøst. Legen sier at ikke hun vet om det er alergi eller ikke, hun ga meg allergi tabletter mot kløing få se om det hjelper.

31.03.2017
Khan5
Khan5

Tusen takk for svar. Min sønn er 5 år. Dette er noe ant som plutselig kjedde, så kanskje dere vet hva kan dere være.

30.03.2017
Khan5
Khan5

Ring lege. Mye skjer med kroppen etter fødsel, plutselig kan du få allergiske reaksjoner på ting. God bedring klem☺

30.03.2017
Cocochaneln5
Cocochaneln5
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...