Er ikke klar 😓

Jeg har termin ganske snart og begynner å kjenne at jeg begynner å bli veldig redd og nervøs for fødsel. Redde det skal gå sikkelig gale med masse smerter. Hvordan var deres opplevelse? Vil ta epidural men redd jeg tar det til feil tid og den går ut av kroppen. Er det også vondt å ta den i ryggen? Hva anbefaler dere jeg bør gjøre for å forberede meg best mulig.

17.03.2017
Sofia ibrahim
Sofia ibrahim

Min fødsel var helt fantastisk å jeg gleder meg alerede til neste gang. Etter vannet gikk så fikk jeg en del smerter men de var ikke vanskelige å be på sykehuset om epidural..hvertfall ikke når man overdriver smertene litt 😇 kjente ikke at de satte den en gang! Etter jeg fikk den sovnet jeg å sov helt til det var på tide å sette i gang. Min lille gutt var ute på 20 min! Jeg hadde min mann hoss meg å min store søster som gjore meg veldig komfertabel. Ikke alle er like heldig som meg men tror ikke du burde tenke så mye på det. Jeg gjorde ikke det å tok det mer på sparket på en måte :) Ha me deg noe å klemme på i hånde når du skal føde det hjalp for min del masse :)

22.03.2017
Marionsj94
Marionsj94

Hei! Trist å høre at du går og gruer deg til fødsel , mitt beste tips er å fokusere på det som kommer når alt er over. Et lite vidunder! Selv har jeg født to ganger , og var ikke klar denne gangen. Jeg husket smertene fra sist, og fokuserte på det som var negativt fra forrige fødsel. Men når jeg kom inn på sykehuset satt jeg ord på det jeg var redd for, og jordmoren min lyttet til hva jeg var redd for og gjorde det til en fantastisk opplevelse :) det er ikke til å stikke under en stol at å fø er vondt , men så lenge du jobber med riene og ikke i mot dem så går det mye bedre ! Pusten er din beste venn!! Jeg hadde epidural første fødsel, og legene har full kontroll på når du kan få den og ikke. Du får den ikke dersom de mener det er for tidlig og du får den ikke dersom det er for nært slutten. Jeg syntes ikke det var vondt å få satt den inn, når du ber om den så har du andre smerter du jobber med så epiduralen blir bare en god hjelp! ☺ dersom du orker så anbefaler jeg at du er oppe å går ,dette får fart på riene og fødselen går fortere enn dersom du ligger i sengen hele tiden. Kroppen din et faktisk laget for dette så dette klarer du helt fint! Lytt til kroppen din og jobb med den! :) masse lykke til!

19.03.2017
cæms
cæms
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...