Usikker

Jeg er helt forvirret når det kommer til tåteflasker og pumpe 🤔 Hvor mange tåteflaske trenger man til en nyfødt, og har str mye å si? Er det viktig å ha pumpe?

19.02.2017
Sofia ibrahim
Sofia ibrahim

Har tre barn, vente mitt fjerde. Aldri brukt ei eneste tåteflaske. Puppen som frister her 😁. Vet jeg prøvde meg på pumping på førstemann, men ble bare tull... Fikk det ikke til. Det enkleste er det beste er mottoet mitt 😘

18.03.2017
ML3D
ML3D

Pump deg så ofte du kan, så har du melk i reserve i frysen til økedøgn;) pluss når du pumper så får du tømt brystene skikkelig og da holder du melkeproduksjonen på topp. Og det er en fordel:)

14.03.2017
bella2001
bella2001

Ser den! Tror det er veldig forskjellig hva man liker og hva man har behov for. Her i hus har jeg både den manuelle pumpen fra Philips Avent og den elektriske. Veldig fornøyd med den elektriske, går mye fortere enn den manuelle :) Om man full-ammer er det ikke sikkert man trenger noen flasker i det hele tatt i starten, men kan være greit om du skal pumpe litt som du f.eks vil fryse. Jeg startet med to småflasker fra Philips Avent Natural serien. Senere måtte jeg kjøpe to større da jeg begynte å gi litt tillegg.

19.02.2017
Steffips
Steffips
Barn på 2 år og 2 måneder

Jeg har Medela elektrisk pumpe, veldig fornøyd! Har også kjøpt 4store mam flasker, har tre mindre og en liten (som fulgte med i apotek pakke) og en avent (liten) brukt alle små, men avent sin likte jeg ikke så godt! Kjenner jeg kunne hatt etpar små til, slippe å koke hele tiden!

19.02.2017
Henrietteemiliee
Henrietteemiliee
Barn på 2 år og 6 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...