Hvor ofte spiser din baby på 4 mnd?

Hei! Jeg har en gutt på 4,5 mnd som er veldig glad i puppen. På dagtid vil han som regel ha mat hver andre time, mens på natta er det hver tredje time som regel. Jeg er førstegangsmor og ny på det her, men tenker at dette kanskje er litt vel ofte? Har fått kommentarer fra andre også om at dette er ofte. Hvor ofte spiser din baby på 4-5 mnd?

15.12.2016
Lindafv
Lindafv

Første mann hos meg ble ammet 2 ganger i timen de første 4-5 mnd. Så ble det kanskje 1-2 timer mellom når hun fikk mat utenom. Andremann ammet jeg hver 1-2 time. Det er gammeldags at de skal spise hver 3-4 time. Jeg hadde godt med melk og ungene ble store og sterke😉

27.12.2016
bella2001
bella2001

Gutten min var 4 måneder 2 desember og jeg må også amme ca hver 2 time. Har såvidt latt han begynne å smake på grøt og smoothie. Jeg produserer så masse melk at det er ikke noe problem å fortsette ammingen, den eneste ulempen er at det kan være litt slitsomt for meg når det går så få timer i mellom hver gang. Skal se an hva de på helsestasjonen sier om vekta hans på 5 måneders kontrollen før jeg kjører på med fast føde. Hvis han ligger godt an på vektkurva uten fast føde så kommer jeg bare til å fortsette som nå. Fullamme med litt andre smaksprøver innimellom :)

16.12.2016
hildeft
hildeft

Tusen takk for svar! Vi har begynt å introdusere fast føde for han. Han har fått grøt fast hver kveld i ett par uker nå, men dette har ikke hjulpet på antall amminger i løpet av natta. Har også så smått begynt å gi han noe fruktmos og smoothie i løpet av dagen. Kan godt hende at han er klar for mer fast føde. Vi får prøve oss litt frem, men vil han ha melk hver andre time så får han så klart der 🙂

16.12.2016
Lindafv
Lindafv

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

16.12.2016
Lindafv
Lindafv

Hei,

Jeg tenker umiddelbart at alle babyer er forskjellige, og at du tross alt kjenner babyen din best selv. Når min baby bikket 4 mnd så introduserte vi fast føde i form av søtpotetmos, mango smoothie, mais/ris grøt - og han fikk fast flaske på kveldene. Flasken fordi jeg ikke hadde nok melk og han er alltid veldig sulten på kveldene. Fast føde holder babyen mett lenger og gjør nettene mer stabile på søvn også. Kanskje er babyen din klar for dette også, slik min var?

15.12.2016
Makristiansen
Makristiansen
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...