Småspiser

Hei! Sønnen min er veldig småspiser. Max 5-7min med godt suging, ellers bare av og på i få min etterpå. En veldig sjelden gang holder han på i 20-30min, (som hs. sier de bør gjøre). Noen tips for hva jeg kan gjøre for at han skal holde på lengre, og slippe å gi puppen så ofte?

12.12.2016
Lionsher
Lionsher

Hei, synes du er heldig jeg. Min gutt på nå 13 dager spiser i 3 -5 minutter. Dette gjennom hele dagen så jeg må holde på å gi han mat i en time i gangen så det blir mange lage å våkne netter, for det tar over 1 time på å få han til å sovne etter dette. Mor er sliten far jobber å vil ikke forrstyrre han om natten.

16.01.2017
Natalie041290
Natalie041290

Jeg tror nå det er veldig individuelt hvor lenge babyene ligger til puppen av gangen :) Du skal ikke bekymre deg for det, han regulerer det nok selv etter behovene han har :) Vi voksne spiser jo ikke store måltider til hvert måltid, vi har f.eks kun middag som det store måltidet. Jeg tror at babyer også har forskjellig behov i løpet av dagen for hvor stort måltid de trenger. Og det kan hende de vil ha "middag" på natten da de ikke vet helt når det er natt og dag :) Det sa i hvert fall en jordmor på sykehuset til meg, da jeg var bekymret for at snuppa mi spiste for lite :)

12.12.2016
Sigul
Sigul
Barn på 3 år og 10 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...