Fødebagen

Hva hadde dere med i fødebagen ?? :) Hvor mye klær til dere og baby ? Hadde dere med bleier og våtservietter til babyen?

04.12.2016
kriztine86
kriztine86

Jeg hadde med mye rart.. mye jeg aldri brukte. Jeg hadde god bruk for mannens pysjpukse, ammebh og ammetopp, toalettsaker. Hjemreiseklær til mini samt sokker og pledd. Hun hadde lav kroppstemperatur så det fikk vi bruk for. Ellers er mobillader greit å ta med. Jeg hadde også med sjokolade, kjeks og frukt. Fikk ikke bruk for det før etter fødselen, men da var det gull! Skulle ønske jeg hadde tatt med tøfler. På sykehuset hadde de libero bleier, så vi hadde ikke med selv. De hadde også alt av stelleutstyr.

22.12.2016
Mollibob
Mollibob

Tusen takk for svar, alle sammen 🙂

22.12.2016
kriztine86
kriztine86

Jeg har født to ganger og jeg anbefaler å ta med tjukke sokker! Jeg fikk veldig mye adrenalin i kroppen siste fødsel da alt gikk så veldig fort, at jeg slet med kalde ben hele sykehusoppholdet. Ta med dusjsåpe, shampoo og balsam, deo, tannbørste, tannkrem og hudkrem! Du får store gode truser på sykehuset (ta med noen hjem!) Ta med ørepropper, mye piping og sykehuslyder og snorking om natten. Bleier, våtservietter og praktiske ting til baby trenger du ikke. Ta med to par med klær til baby. Ta med noe snacks du vet du liker, føder du på kvelden får du kveldsmat og mens du er oppe å ser på vidunderet ditt hele natten er det godt å ha noe å tygge på før frokosten neste morgen :-) Eventuelt om fødselen drar seg ut er det godt å ha energipåfyll. Masse lykke til :-)

16.12.2016
Chrmor1
Chrmor1

Jeg hadde med en deilig morgenkåpe, joggebukser, sjampo&balsam + en mild dusjsåpe, litt "snaks" for å holde blodsukkeret oppe (kjeks og litt sjokolade), toalettsaker, ørepropper til telefonen, noe som var gull verdt på barsel! Ofte er det opptil 3-4 mammaer på et rom..
Til babyen hadde jeg med 2-3 bodyer, bukse,et par pysjer, lue og et sett til hjemreise.

Hvor mye du trenger av hver avhenger litt av hvor lenge du blir værende på sykehuset, men har du glemt noe eller trenger mer av noe, er det sikkert noen som vil hente/ta med for deg 😊 Lykke til !

15.12.2016
2perfektebarn
2perfektebarn

Sykehuset har både bleier og kluter, så det trenger du ikke å bekymre deg for med mindre du har lang tur hjem fra sykehuset. Men om du glemmer det, gir nok sykehuset deg noen ekstra du kan ta med :)
Du trenger stort sett bare klær til hjemreise til babyen. Om det er kaldt er det greit med yttertøy. Du får låne klær på sykehuset, så med mindre du ønsker at babyen skal gå i egne bodyer og stillongser allerede etter den er født, er sykehuset sitt vel og bra!
Utenom det bør du ha med gode klær til deg selv! Behagelige pysjamaser og gode tøfler! Huske toalettutstyr og noe for å få tiden til å gå med! Jeg vandret rundt på sykehuset i nesten to hele dager med rier før jeg fødte min første :)
Lykke til :)

12.12.2016
Iolana
Iolana

Til barnet trenger du lue, sokker, 1-2 body og ett sett til hjemreisen. Og til deg trenger du 1-2 sett med klar og noe energi drikk og godteri/frukt + toalettsaker++ last ned gravid og barn app, der står det mye nyttig :)

08.12.2016
Lionsher
Lionsher
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...