Fødebagen

Hva hadde dere med i fødebagen? Måtte dere ha med bleier, våtservietter, bonullspledd til babyen? :)

04.12.2016
kriztine86
kriztine86

Dersom du føder i Oslo må du huske å ta med mat til far/mor. Sykehusene stiller kun med mat til deg, og det kan plutselig ta flere timer enn man tror. En liten toalettveske i håndvesken er kjekt, da man typisk har bagen i bilen til man vet hvor man skal bo. Headset og sovebind kommer til nytte om du ikke får enerom. Dyre ammebher kan du kjøpe når du vet hvilken størrelse du ender opp med. Jeg hadde stor glede av amme/sportstoppene til Lindex i microfiber. Ammeinnlegg og spesielt ett sett i ull er viktig nå på vinteren. Dersom du har bestemt deg for å gi babyen smokk, så ta med denne på sykehuset så kan dere trene litt. Jeg kan anbefale skjold til brystvortene dersom du blir sår. Det sparer deg for mye ubehag og trengs kun de første ukene som oftest. Sømløse truser og nattbind er kjekt å ha til du kommer hjem. Sykehuset stiller med klær til babyen, men det er alltid kjekt å ta med et par myke pysjer med glidelås feks, som er lette å ta av og på.


Masse lykke til:-)

15.12.2016
Makristiansen
Makristiansen

Fick min 5 uker tidigt och hade inte packat någon bag. Men i princip allt till babyen din finns på sykehuset. Ta med kläder och noe å fördriva tiden med till dig själv. Schampo så du kan duscha om du blir där en stund. Och när vi var där nästan en uke så hade vi egna kläder i ull till vår gutt så vi kunde skifta på han och hålla han varm.

15.12.2016
FeliciaHolmgren1
FeliciaHolmgren1

Sykehuset står for fødselsklær, dyner, tepper, bleier og kluter :) Ta med deg det den trenger til veien hjem, bilstol, toalettutstyr og gode komfortable klær, tøfler, og ting du kan få ventetiden til å gå med! Lykke til!

12.12.2016
Iolana
Iolana
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...