ferie i utlandet

På utenlandsferie som gravid Vi skal på ferie i August. Turen går til Kypros(Hellas) og vi gleder oss veldig. Jeg er førstegangs gravid og har prøvd å "google" meg frem til hva som er trygt å spise? Vi har all-inclusive på hotellet og vi skal bo på et 4 stjerners hotell. Kan man gi forespørsel til hotellet om at de vasker frukt og grønsaker i flaskevann? Eller holder det med å vaske det godt i vanlig vann? Leser om mange som skreller frukt og grønnsaker og at de holder seg unna isbiter. Er det virkelig nødvendig å være så forsiktig? Jeg har forstått at dette har mye med bakterier som kan skade barnet. Men jeg tenker jo litt på det at det finnes jo gravide i Hellas også.... er det fordi vi kommer fra en annen "kultur" og har en annen bakterieflora her i Norge enn i Hellas? Setter pris på alle innspill som kan gjøre ferien min litt enklere :) Gjerne ting som ikke har med mat og gjøre også om noen har noen erfaringer man kanskje ikke tenker på :D

24.06.2016
ninette89
ninette89
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg trur det er også viktig med å drikke masse vann da det er varmt. Da håller du deg godt hydrert og unngå blodtrykksfall.

15.07.2016
johni81
johni81

Hei. Tror ikke at du må bekymre deg, hold deg på de vanlige anbefalinger, ikke rått kjøtt osv. Spis mye frukt. Reiste selv med 7 uker på vei til Cuba, gikk helt fint :) Drikk ikke vann i fra springe, pga bakterier. Nyt ferien :)

15.07.2016
doreen1810
doreen1810
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...