Føler ikke gleden

Hei Jeg har akkurat fundet ut at jeg er gravid. 5 uker. Min kjæreste og jeg har prøvet i ca. 7 måneder så det har vært planlagt og vi er begge klare for dette - så mye man kan.. Etter jeg tok en positiv test, har jeg ingen glede følt i kroppen min. Jeg føler meg deprimeret og skjønner ikke hvorfor. Jeg fortalte det til et par stykker da jeg tænkte det kunne være med til å starte min glede, men det hadde ingen effekt. Jeg vil ikke ha en abort, men har det vanskeligt med ikke å føle glede. Er der andre her som har hatt det på samme måde?

13.06.2016
Line_H
Line_H

Det er nok hormoner og helt vanlig . Etterhvert kommer gleden spesielt første gang du ser babyn på ultralyd slik følte jeg også.

16.06.2016
alg4life
alg4life

Jeg følte det også sånn en stund etter vi fant det ut, men gleden kom etterhvert. Det er mye hormoner i kroppen når en er gravid som kan påvirke humør, følelser og matlyst. Men for min del gikk dette over etter en stund, og det vil det helt sikkert gjøre for deg også:)

15.06.2016
CD1986
CD1986

Hei. Jeg er også 5 uker på vei. Siden jeg har mistet før så tørr jeg ikke glede meg for mye, men jeg er sikker på at så fort jeg ser lille nurket på skjermen og hører hjertet slå så vill gleden komme for fult og det tenker jeg den gjør hos deg også :-)

14.06.2016
petinka
petinka

Selv har jeg det ikke sånn, men har hørt om andre som har opplevd det samme! For mange blir det ikke virkelig før man hører hjerteslag/ magen vokser/ babyen sparker osv. Så jeg tror nok gleden din kommer :-)

14.06.2016
IRL79
IRL79
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...