Slimproppen

Hei. Er førstegangsfødende og venter en gutt i starten på juli. har ca 5 uker igjen til termin. I de siste dagene har jeg hatt litt sånn mensenmurringer både foran og bak i korsryggen. Og i morges da jeg var på do bar det en dråpe blod i trusa. Og i ettermiddag har det kommet noe (unnskyld detaljer) brunt litt slimete i truseinnlegget. Noen som vet hva det kan være? Er det slimproppen? Burde jeg ringt fødeavdelingen? Kan det være starten på fødsel?

26.05.2016
Babyjuli2016
Babyjuli2016
Barn på 2 år og 2 måneder

Dette kan være slimproppen, eller deler av den :-) Men det at slimproppen går, betyr sjelden fødsel med en gang. Denne kan til og med gå flere ganger i løpet av svangerskapet :-) Men med tanke på at du er så langt på vei, og kroppen din modnes mer og mer, så er det jo i det minste et tegn på at det nærmer seg :-) Ring alltid føden om du er usikker, det er det sikreste. Ellers så ville jeg ikke ringt føden for litt blodspor, selv om det er slimproppen. Er det større mengder blod, eller om det tar seg opp med sammentrekninger etc. så er det jo best å ringe :-) Følg magefølelsen din, og lykke til!

06.06.2016
Eamene
Eamene

er du beskymret og usikker ring føden uansett hva du måtta lure på! :-) ikke slik jeg har fått beskrevet slimproppen, og ikke slik min var, men trur den er forskjellig til oss alle ;-) Lykke til videre ❤

26.05.2016
Maarud20
Maarud20
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...