Best i test!

Jeg prøver å bestemme meg for barnesete og barnevogn, men jeg klarer ikke helt å "bestemme" meg! Vi får en vinter baby og trenger da en god vintervogn! Har dere noe tips? Hvilke sete og vogn er det som har kommet best ut i test? :)

22.05.2016
Cbo627
Cbo627

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

10.05.2018
MamaC07
MamaC07
Baby på 17 måneder


Jeg var også fornøyd med min Crescent Comfort 2014 mod, fikk min sønn i januar-15, vogna har så også blitt brukt til lillesøster født okt-16. Men, i januar-18 knakk den ene metalldelen i understellet i to! Da hadde vogna vært brukt til to barn siden 2015, det var da litt tidlig til slitasje å være, så opplever den ikke som særlig solid.

20.03.2018
Nyttårsbaby
Nyttårsbaby

Denne kommentaren har blitt slettet av forfatteren.

20.03.2018
Nyttårsbaby
Nyttårsbaby

Vi er på nummer tre, personlig så er emmaljunga edge eller Mondial tingen. Vi er mye ute i skog og mark mye og da er understellet med fire litt bredere hjul fantastisk. Stor vogn da.

Hadde jeg skulle vært I by ville jeg kjøpe en emmaljunga eller en bugaboo.
Det finnes andre gode vogner også selvfølgelig, men dette er personlige preferanser etter mye søking, feiling og prøving samt samtaler med ansatte I diverse butikker.

Emmaljunga er en av få vogner jeg føler meg trygg på å kjøpe brukt fordi de er flinke på service og så og si alt kan repareres.

Med vår første hadde vi en relativt ny men brukt brio vogn og da fallt baggen av ned en liten trapp med babyen oppi. Prøvde så en teutonia og der gikk bremsen etter kort tid og en del ting som ikke er så bra som jeg hadde ønsket. Så da endte vi opp med en trille som ikke var god men ok for barnehage bruk.
Så vi brukte mer penger totalt på relativt billige vogner en å kjøpe en god vogn til å begynne med.

Angående barnesete, forbrukerrådet sin oppdaterte test:
http://www.forbrukerradet.no/guide/2015/den-store-barneseteguiden/

Greit å finne et sete som du kan ha adapter til vognen til om man kjører en del, jeg bærte meg gal med førstemann og da hadde vi ikke bil en gang men de gangene vi satt på med noen ble så tunge at det havnet på må ha listen for nummer to.

24.06.2016
henrishi
henrishi

*test i butikk skulle det selvfølgelig stå der... 🙈

16.06.2016
Itte87
Itte87
Barn på 2 år og 2 måneder

Hei! ☺️

Jeg har Stokke trailz, og er veldig fornøyd med den!
Lett og slå sammen, stor plass i "vanntett" korg under vognen, bagen er god og dyp, noe som kan være kjekt om vinteren.. Lufthjul, 4 hjul, høyde under vognen og låsbare fremhjul som og er greit å ha om vinteren, eller om du bruker vognen mye i terreng. Har Stokke izi go bilsete fra besafe med isofix som hår rett på understellet, og som har kommet ut best i test i flere tester om jeg ikke tar feil... Søk litt på nettet og test de forskjellige alternativene på nettet er min anbefaling ihvertfall! 😉

16.06.2016
Itte87
Itte87
Barn på 2 år og 2 måneder

Vi har emmaljunga, den er kanongod! 😃 Elsker den. Den tar ekstremt stor plass i bilen, men det mener jeg at den er verdt. Understellet er litt tungt å løfte, ja, men samtidig ikke. Du blir raskt vandt til det. Til slutt går det lett som en lek. Ingen problem :) Bilstol aner jeg ikke. Vi hadde Maxi cosi pebble med isofix base. Klikket den på understellet på vogna. Gikk helt fint :)

10.06.2016
Mammave
Mammave

Emmaljunga ville jeg anbefalt, eneste ulempen med mange av de vognene, er at de tar så utrolig stor plass i bilen. Og understellet er ganske tungt å bære! Ellers har jeg også vogna til MaxiCosi. Kjempe praktisk i forhold til plass, størrelse og bilstolen kan hektes rett på ! Anbefaler MaxiCosi bilstol med base. Min heter MaxiCosi Cabriofix, den er genial med isofix, selv har jeg ikke det, men basen kan festes med beltet i bilen !

25.05.2016
Gravid i uke 24

Takk for svar :) hvordan er vognen når den er sammenslått? Tar den mye plass? :)

23.05.2016
Cbo627
Cbo627

Aner ikke hva som er best i test, men det finner man nok med et enkelt google-søk.
Når det kommer til vogn, vil jeg absolutt anbefale emmaljunga😄 de er av god kvalitet, og så har de stor bagdel på de største vognene. Da får du god plass til alt av klær, tepper, sauskinn, og pose eller dyne! Vi fikk i tillegg en stor baby, så vi trengte plassen 😂

22.05.2016
Henriettefollestad
Henriettefollestad
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...