Fortelle det til resten?

Heihei jeg er gravid i uke 10(+4) og bekymrer meg over alt som kan skje og ikkje skje. Men en ting jeg lurer på er når fortalte dere det til verden at dere var gravid? Jeg har fortalt nærmeste familie men når forteller man resten d? Jeg har hørt at d er når du er 3mnd så forteller man d men så ser jeg mangle som forteller det etter ultralyd som jeg har uke uke 18.. Er så utålmodig :P hehe

12.05.2016
N0tta
N0tta
Barn på 3 år og 3 måneder

Hei :)
Vi fortalte det til nære venner og familie ganske med en gang. Tror det var rundt uke 6. Og det var ikke hemmelig at vi ventet etter vi var bikket uke 12, men vi annonserte det ikke før jeg var i uke 18, da fortalte jeg og det på jobben. Vi var på ultralyd i uke 19. Vi publiserte det på sosiale medier når eg var 7 mnd gravid. Gjør det du føler er riktig for deg, finnes vel ingen fasitsvar på det :)

13.05.2016
Frkfurnes
Frkfurnes
Gravid i uke 34

Hei :)
Det er veldig individuelt når man forteller det til venner. Synes du kan fortelle det til familen og bestevenner med beskjed om at du også selv ønsker å meddele til resten av din omgangskrets når du selv er klar så ikke noen forsnakker seg! Babynews er good news og sprer seg som ild i tørt gress.... ;) Men vanlig er det vel å vente til man er kommet 12 uker ut i svangerskapet for da er man forbi risiko stadiet. Ekstra spennende er det jo også om dette er din første. Gjør det du føler er riktig for deg! Her finnes ikke noe fasit svar ;) Jeg venter mitt 3 barn og fortalte det kun til de nærmeste (famile og bestevenner ) etter uke 12 og ventet med øvrige helt frem til nesten 20 og annonserte ikke på FB før i uke 28... Men så er jeg godt voksen (37 år) og ikke førstegangsfødende så det blir gjerne litt annerledes.
Vet ikke om dette var så veldig behjelpelig, men gratulerer så mye med ditt kommende barn!❤😉

13.05.2016
Ms1112
Ms1112
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...