Føde på sykehuset Kalnes

Hei, er det noen her som har født på sykehuset Kalnes? Hvordan var det? Hører mange historier om at det er lite der og man blir sendt hjem fort, eller risikerer å måtte dele rom med andre sånn at pappane ikke kan være der etter besøkstid? Jeg har termin i førsten av juni, og vet det er mange som har termin på sommeren..

05.04.2016
veros61
veros61

Jeg fødte på Kalnes i februar, og jeg klarer ikke å skryte føden nok opp i skyene. Jeg ble innlagt midt i en fødetopp, da jeg ble alvorlig syk. Men de taklet det så vanvittig bra. Vi bodde 2 uker på føden, og 2 uker på NFI ved siden av, og vi hadde ikke en eneste dårlig opplevelse. Jordmødrene er helt supre og dyktige. Desverre har de fått for få rom, men dette takler de veldig godt, og de er ydmyke angående situasjonen. Etter hva jeg har fått med meg så jobbes det med å få noen rom fra annen avdeling også. På de verste toppene, har det hendt at noen må dele rom... Rett og slett fordi det ikke går opp. Det er såklart leit, men alt annet veier opp for dette. Og enerommene har eget bad, og ekstra seng til far. Jeg hadde ikke vært her i dag, om det ikke var for Kalnes. De som får føde der er heldige i mine øyne ☺

06.06.2016
Eamene
Eamene

Jeg fødte på kalnes 27 januar og er veldig fornøyd med selve fødselen og alt rundt det! Lå på sykehuset i nesten en uke og var kjempe fornøyd! Men dagen etter fødselen min så var det maaaange fødseler og jordmødrene var veldig stresset og det ble litt dårlig information! Men de gjør så godt de kan alle sammen der!

13.05.2016
Emmyn
Emmyn

Personalet er nok de samme.. Har ikke noe annet enn positivt å si om de.. Utrolig bra begge de to gangene jeg har født før (hvor det siste gang var nokså dramatisk) så de skal ha all ære! Var bare rommene og sengene jeg var bekymret for 😋

17.04.2016
Frk.lee
Frk.lee

Jeg fødte på Kalnes 9. februar og var strålende fornøyd! Var badekar på fødestua så fikk bruke det kjempe lenge, er dusj og for de som ønsker det. På barselrommet er det eget bad med dusj og do :)
Alt på fødestua var nytt, og utrolig koselig personale. Helt fantastisk var det å føde på Kalnes , ville ikke byttet det med noe. Jeg fikk til og med lystgass i badekaret ! Så ikke gru dere, se heller frem til å få føde på ett nytt sykehus :)

15.04.2016
Odasvae
Odasvae

Hei.. Jeg fikk ei lita jente den 4 mars på Kalnes, og jeg kan ikke annet enn å skryte kjempe masse av jordmødrene. Jeg hadde tilåmed 3 forskjellige jordmødre under fødsel, dette pga vaktskifte. Alle sammen tok kjempe vare på meg, fortalte hva som skjedde og fikset mat om jeg ville ha osv. Etter fødsel fikk jeg enerom, hvor samboeren min kunne overnatte, jeg fikk ikke dobbelseng. Pga disse var opptatt. Men spørr etter det om dere vil ha det, er det fult så går det jo ikke, men det er seng inne i et skap på dem vanlige rommene. Var eget bad også. Det eneste kjempe negative jeg vil si ang Kalnes var madrassen til senga, den var kjempe ned ligget. Ellers masse skryt til alle på føde/barsel. Dem kom også ofte innom og lurte på om alt stod bra til. Så slutt å hør på skremselshistorier, opplev heller sykehuset selv, Kalnes får alt for mye negativ omtale. Jeg er også kjempe glad for at jeg fikk føde på en nytt sykehus framfor et slitent og gammelt et..

15.04.2016
Tjukki
Tjukki
Barn på 2 år og 3 måneder

Jeg lurer på det samme.. Har forresten også hørt at det er lite der, og ellers ikke så stor forskjell fra det som var føden på SØF. De samme uttrekssengene som far ligger på, fødestoler/senger og ikke dobbelsenger, dusj og badekar slik det var på B7. Nå vet jeg ikke om det er flere Avd på kalnes.. Men det høres jo ganske... Tråki ut... (?)

15.04.2016
Frk.lee
Frk.lee
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...