Blir litt urolig...

Hei. Jeg er gravid i uke 24, i går kveld haddr jeg velig til stikkinger i høyre side av magen rett ut fra navlen.. kjentes som knivstikk fra innsiden. Kan det være at det driver å strekker seg der inne? Først kom smertene i 10 sek kanskje, og rett etter stikkene begynte lillegutt i mage å styre no veldig. Så gikk det en stund uten smerter også samme regla igjen. Varte i 2-3 timer. Lillegutt var veldig aktiv etterpå og rett før jeg sovnet. I dag har jeg kjent han bevege seg men ikke sånn som i går. Er det slik at babyen kan være veldig aktiv en dag og veldig rolig neste dag?? Gunnhild

13.03.2016
Babyjuli2016
Babyjuli2016
Barn på 2 år og 1 måneder

Tror de smertene/stikkingen var livmoren som strekker seg.. Lillegutt i magen har vært veldig rolig de to siste dagene, men kjenner ham av og til. Så vet han er der, bare litt rart at han er så rolig. Har dopler her hjemme, fant hjertelyden igår kveld. Hbis han ikke gir mere spark fra seg i løpet av dagen og i morgen tidlig så ringer jeg nok.

14.03.2016
Babyjuli2016
Babyjuli2016
Barn på 2 år og 1 måneder

Har hatt akkurat samme smerter, og er selv i uke 24. Jeg selv kjente mindre liv etter disse smertene og ringte til legevakten med en gang og fikk komme til jordmor. Der målte de blodtrykk og tok ultralyd og alt så veldig bra ut. De fant ikke noen årsak til smertene, har heller ikke hatt det siden og det her var på lørdag. Jeg tenker at kanskje det er veldig vonde ligamentsmerter eller kynnere? Livmoren og baby er jo i kraftig vekst denne perioden! Eller kanskje det var lille som sparket deg på en øm plass? Isåfall, hvis du er urolig er det alltid bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite for å sjekke at den lille har det bra! Det kan også være greit å utelukke urinveisinfeksjon.

14.03.2016
mariellhaaheim
mariellhaaheim
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...