A Hus

Hei. Jeg er gravid på ny og lurer på om det er noen som kan fortelle meg litt om det å føde på A Hus. Jeg har fødet kun på Fredrikstad og var så fornøyd. Men her jeg bor så er det kortere til A Hus enn Kalnes. Jeg vil gjerne høre begge sider,altså det negative og det positive

23.02.2016
Heidi6
Heidi6

Hei,
jeg fødte på Ahus i juni 2015, og er veldig fornøyd med jordmor og de andre som hjalp meg under fødselen, veldig dyktige og hyggelige! Må si jeg også dessverre har noe dårlig erfaring med barsel. Særlig noen av de eldre som jobbet der var tydelig stresset, noe jeg ikke synes var særlig ok førstegangsfødende som jeg var. Det skal sies at flere var veldig hyggelige og rolige og hjelpsomme, men de som tydelig løpte etter klokka gir ikke særlig tiltro og ødelegger litt av helhetsinntrykket.

02.06.2016
Tone2015
Tone2015

Føden var topp, barsel ville jeg styrt unna og heller satset på pasienthotellet. Latterlig dålig oppfølging på barsel, skjønte absolutt ikke hva jeg gjorde der. 99% av tiden ligger du bare og venter. Utrolig dårlig samarbeid blant de ansatte, krangler og kjefter på hverandre høylytt i gangene, og rapporten mellom vaktskiftene må være ikke-eksisterende (her kan du risikere å opplyse om noe/yte et ønske til 4 forskjellige sykepleiere før noe blir gjort). Gammel mat står flere dager i varmen på rommet, og det var alltid tomt for bleier, håndklær og annat utstyr. Ved 2 tilfeller var maten jeg fikk gått ut på dato, den ene for 6 mnd siden. Søppel og skittentøyskurv var overfylt og ble skjeldent tömt, og en hel stabel med matbrett (med opptil 3 dager gammel mat) fra meg og naboen, stod stablet rundt på det varme rommet. Det er ikke noe besøksrom der heller. Jeg ble skrevet ut kl 23.30 på en lørdags kveld. Da hadde de hatt hele dagen på seg til å skrive meg ut. Skal aldri tilbake dit!

30.05.2016
Ibsensripsbær
Ibsensripsbær

Utrolig fine fødestuer, både på fødetun a og b. Fine badekar og kjempe hyggelige og betryggende jordmødre! Alle jordmødre passer selvfølgelig ikke like godt til hver enkelt fødende, men jeg var hvertfall stort sett fornøyd med alt og alle på ahus! Jeg havnet på barsel, der var de fleste hyggelige. Noen mer pågående enn andre, men sånn er det vel de fleste steder.

20.05.2016
heleneL89
heleneL89
Barn på 3 år og 11 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...