Fødested i Bergen

Hei! Jeg er på leting etter erfaringer fra å føde i Bergen. Forrige fødsel jeg hadde var på Stord, hvor alt var så fint lagt tilrette og hele atmosfæren var rolig og behagelig. Føler det har vært så mye negativ omtale om KK de siste årene etter de begynte å kutte ned så mye, så håper noen har noen erfaringer fra nyere tid de ønsker å dele :-)

19.01.2016
MarieHD
MarieHD
Baby på 4 måneder

Eg fødte på kk i oktober i fjor. Eg var veldig fornøyd med kk. fødselen ble satt igang og endte med hastekeisersnitt. Og eg følte meg godt ivaretatt hele veien. Eg var også veldig fornøyd med barselavdelingen. Eg måtte være der i 4 dager pga KS. De kunne vært bedre på amming (det var mye fokus på det, men forvirrende med forskjellig informasjon avhengig av hvem man snakket med), og det var slitsomt å bli vekket hele tiden for måling og spørsmål og medisiner, men sånn tror eg det vil være over alt.

14.11.2016
ingvild_l
ingvild_l

Vi var kjempe fornøyde med kk! Følte Oss kjempe ivaretatt. Alle var så hyggelige og snille og hjelpsomme ;). Vi var veldig nervøse på forhånd da vi også hadde hørt bare negativt om kk!

02.11.2016
Ellizz
Ellizz

Hei. Jeg har opplevd en veldig bra tid der, unntatt det gikk veldig dårlig med Amming. Jeg anbefaler deg og mase på de til de på barselavdelingen hjelper deg . Ellers er jeg fornøyd

18.10.2016
Khan5
Khan5

Vi er kjempefornøyd med KK, de gjorde en strålende jobb tross travelhet!! Hadde endel dramatikk og følte oss ivaretatt hele veien. Ville aldri valgt Voss eller Stord når man har Haukeland som sykehus! Nyfødtintensiven er tross alt der....

02.10.2016
lmheggernes
lmheggernes

Historier om KK altså :-)

12.09.2016
Elisalars
Elisalars

Vi valgte å føde på Voss på grunn av historier vi ble fortalt av ansatte som jobber på sykehuset og foreldre som har fødd der. Anbefaler absolutt Voss, flinke og hyggelige ansatte, rolig stemning på avdelingen og ikke minst god og tett oppfølging.

12.09.2016
Elisalars
Elisalars

Jeg unngår KK så langt det går, så her blir det Voss

10.09.2016
Siljeravnoy
Siljeravnoy

Fødte på storken (KK) for et år siden. Storfornøyd.

22.01.2016
Jannicke_86
Jannicke_86
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...