Planlagt keisersnitt..

Hei. Er det noen her som har termin i 2016 og som skal søke eller har søkt om planlagt keisersnitt?? Dele tanker?

06.12.2015
Anne1984
Anne1984

Det er sant, kan hende det er lettere gang nr 2:-) Får jo håpe det! Så bra at du fikk det innvilget når det er noe som har plaget deg lenge, vi kjenner kroppen vår best selv:-) Lykke til:-)

05.01.2016
IdaogDennis
IdaogDennis

Takk for svar.. Jeg måtte sjøl ta keisersnitt forrige gang så sånn sett vet jeg hva jeg går til, bortsett fra at den gang var det ikke planlagt. Og trenger jo heller ikke bli som sist.. Og det er grunner til at dette er ønskelig nå å langt ifra kosmetisk... Folk som gjør det, skjønner jeg meg ikke på.. Jeg fikk det innvilget så nå venter vi kun på dato i posten. Dagen jeg fikk svar og et par dager etterpå sov jeg nesten døgnet rundt. Helt tydelig at dette har tæret på tankene og bekymringer som plutselig slapp..

27.12.2015
Anne1984
Anne1984

Hei. Jeg hadde ikke planlagt keisersnitt. Fikk en gutt i april i svangerskapsuke 31 og han ble tatt med akutt keisersnitt, det vil si at jeg lå I narkose. vet ikke hvorfor du ønsker keisersnitt, men etter min mening er det ikke noe å ønske med mindre fødsel er helt utenkelig. Smertene etterpå var helt jævlige første uka. Jeg hadde konstant smerter i såret denne uken og i løpet av 5/6 uker gikk det gradvis nedover til å kun være merkbart hvis jeg trykker på arret. Det er det enda, 8 mnd etterpå. Jeg har hatt ukomplisert tilheling og det er grodd normalt, men fortsatt mye ubehag. Stramme klær, trykk, tunge løft og brå bevegelser er ennå vondt. Men selvfølgelig, hvis det er medisinske årsaker til å søke så forstår jeg det. Men hvis det kun er "kosmetiske" årsaker så er det ikke verdt det.

12.12.2015
IdaogDennis
IdaogDennis
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...