Fortelle om graviditeten

Hvor langt på vei var du/ dere før dere fortalte foreldre/svigerforeldre om graviditeten?

29.09.2015
etjenten
etjenten

Vi fortalte det til nærmeste venner+foreldre med en gang vi fant det ut men holder det for oss selv noen uker til før vi sier det til flere :)

05.11.2015
Monki96
Monki96

Woow utrolig at dere var kommet så langt i svangerskapet når dere fant det ut. Da hadde eg begynt å stresse med ting å tang hvis eg hadde fått beskjeden om 5 mnd på vei. 😄 men det var jo bra dere ville ha barnet 😊 eg fortalte foreldrene mine det når eg var 4 uker på vei med min første, men da var eg nettopp fylt 19år og var usikker pg eg viste eg var alene så da følte eg meg nesten pliktig til å fortelle mamma og pappa det, men no er jo situasjonen anderledes, jeg er jo sammen med pappaen og vi bor sammen og klarer oss så no føler eg meg ikke pliktig å si det, for hvis de skulle være negative (noe de ikke kommer til å være) så bryr ikke det meg no, men det hadde jo gjort det når eg var 19.

05.10.2015
etjenten
etjenten

Vel, vi fortalte det ikke til våre foreldre eller venner før vi var ganske langt inn i svangerskapet, grunnen for det var at vi ikke ante at vi var gravide(jeg hadde ingen aning og kroppen fungerte som vanlig) vi fant det ut når vi var 3mnd og legen min sjekka ikke hvor langt jeg var på vei før jeg var nesten 5mnd(utrolig dårlig av han) enda jeg sa til han at jeg hadde tatt uendelig mange garviditetstester og jeg var helt sikkert gravid med i og med at jeg ikke hadde hatt menstrasjon bare gjettet han hvor langt jeg var på vei uten å sjekke(jeg gikk på mini piller så menstrasjon hadde jeg ikke + at jeg var førstegangs gravid så jeg hadde ingen mage). Så vi fortalte det når vi trodde vi var 3 uker på vei til våre foreldre (i og med at vi var helt sjokkert med tanke på at han er et minipille barn) og da vi kom på ultralyd for å sjekke fikk vi vite at vi var 5 mnd på vei!!! Helt sykt!! (Flaks for meg at jeg drikker veldig sjeldent så je hadde heldigvis ikke drokket under det overraskende svangerskapet og at han ikke fikk noen skader med at jeg gikk fortsatt på pillene en god stund ut i svangerskapet) så vi fortalte det til resten av familien og venner når vi var 5mnd på vei ikke alle som kan si at svangerskapet gikk kjempe fort men det er kanskje ikke så rart 😂. Bank i bordet for at vi ble glad og ville beholde barnet når vi trodde vi var 3uker på vei for det hadde vært alt forsent 😂

02.10.2015
fayarntsen
fayarntsen

Var det då bare til foreldre eller til alle?

01.10.2015
etjenten
etjenten

Vi fortalte det når vi var 12 uker :D

30.09.2015
yogalove
yogalove
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...