Fødebagen?

har sett så masse forskjellige lister for hva du skal ha med i fødebagen, blir heilt forvirret. Er det noen som har god tips om ka vi skal ha med, i bagen til både mamma, pappa og baby gjerne, synes det mangler ofte ka pappa skal ha med seg? Skal føde på kvinneklinikken i bergen vist det har noe å si x)

21.09.2015
Lydiarun94
Lydiarun94

Til meg selv: - 3 store nye gode joggebukser. - En haug store t skjorter. ( Blir jo amming og melkespreng og såre brystvorter) Jeg brukte ikke amme bh når jeg luftet så mye som mulig på barsel... - Brystvortekrem og skjold, gull verdt. - 2 store varme cardigans til å bare dra over. - Hawaianas som jeg kunne dusje med og gå med ellers på sykehuset. - Hadde med truser store og vie men brukte kun sykehuset sine når bindene var så store og man blør mer en man skulle tro. Tok til å med med det hjem å brukte de første dagene. - Ellers hadde jeg med hygiene produkter og ullsokker. Til babyen: - 5 bodyer og 5 bukser/strømpebukser. - 2 luer. - Hentesett til biltur og eget teppe. - Gulpet, bæsjet og ble mye søl så fikk brukt alt. Vi var i 3 dager. Hadde med tynn ull og bomull. Sokker brukte vi ikke inne men på vei hjem. Mat og snacks: - Jeg hadde med lettbrus, nøtter, en sjokolade, bananer og vannflaske.

26.11.2015
andreagdg
andreagdg
Gravid i uke 12

Mykt og godt dopapir! 😜 Ammeinnlegg, komfortable klær, lette innesko. Dusjsåpe og shampoo + balsam Fuktighetskrem og lepomade (tørr luft på sykehus!)

23.11.2015
Ivf mirakel
Ivf mirakel

Ta med ekstra truser, det var feilen jeg gjorde når jeg dro til sykehuset, ta med komfy klær og noe som roer deg ned. Ta med litt forskjellig klær til baby så at han ikke fryser eller blir for kald, ammeinnlegg er også veldig bra til å ha med. Ellers får du mest på sykehuset (bin, bleier osv.)

22.11.2015
Grecc_si97
Grecc_si97

Det jeg savnet mest på sykehuset som ingen hadde nevnt før var ammeinnlegg. Fikk ikke tilbud om dette på sykehuset, og hos meg flommer melken. Ikke så veldig fresht å sitte med store våte ringer midt på t-skjorten når svigerforeldrene er på besøk for å hilse på den lille!

07.10.2015
Frubehrentz
Frubehrentz

komfy-klær!!!! og det du ønsker av klær til lille gullet :-) anbefaler trusene de har på sykehuset! - de var himmelsk med tanke på at man ikke følte de var på og at "seilene" til bind ikke merkets i dem. tøfler anbefales, helst noen du kan kaste eller vaske på 60-90grader når du kommer hjem(må da pakkes tett i en egen pose) ellers så er det va du føler for selv :-) kort eller yatsy kan være bra om det varer en stund og sukker(sjokolade, kjeks ol.) lykke til

04.10.2015
Maarud20
Maarud20

Ta med komfortable klær til deg selv, men ta også med en litt mer fresh bukse med god stretch og ammevenlig topp. Jeg for min del følte meg så opplagt etterpå og ville helst gå i mitt vanlige tøy. Følte meg mer komfortabel i dongeri bukse enn i joggebuksa e hadde tatt med. Myykt dopapir er et must:) cardigan er veldig deilig:) klær til babyen har de der. Så e brukte bare hjemreisetøyet. Men lurt å ha et par skift i tilfelle det gulpes eller tisses på før hjemreisa. Grønnsåpe husvask, så slipper det å svi i eventuelle sting:)

04.10.2015
Mariekrk
Mariekrk

Jeg gikk vel i den fella med å ta med meg aaaalt for mye! Ta bare med deg det du egentlig trenger, jeg hade med med store gode klær til meg selv:D tenk mest komfortabelt :D jeg tok med meg både eget dopapir(alle sa at dopapiret på sykehuset var for fredelig å bruke) og jeg tok med meg mange truser, du trenger verken dopapir eller trusee(kanskje en til hjemreise) man får jo engangs truser der og de var kjempe gode, jeg tok sikkert med meg 20stykker hjem også (grådigheten og frykten for å sitte igjen med string hjemme tok over;) ) ta med deg litt mer enn 3 av alt av klær til barnet og tenk rett og slett "hyttebag" til deg selv og mannen din(om dere skal ha familierom er det deilig for han og ha noe han også). Men TA MED både sjokolade/kjeks/nøtter og en brus til både deg og mannen din! Ekstra viktig å ha noe som du er fys på under selve fødselen, til min store overraskelse ville jeg absolutt ikke spise og da var det greit å få lurt i meg noe jeg får litt sukker og energi fra :D masse lykke til! Ps. Jeg syns det var helt nydelig å ha med egen shampo, balsam, en kroppssåpe med en frisk duft og barberhøvel.

02.10.2015
fayarntsen
fayarntsen

Klær til babyen e det viktigste, ta med litt mer en bare 3 stk av hvert plagg, du vet jo ikke hvor lenge du skal være forsåvidt, lurt med innesko kanskje noen tøfler som kan vaskes når du kommer hjem eller noen som du kan kaste. Ta med joggebukse ikke noe deilig å ha på dongeri første dagen. Ellers vil eg anbefalle svarte hipster (truser) for etter du har født så vil du blø en liten del så du må ha sånne storebind som e litt greit å skjule med en svart truse, bare et tips. Bleier å kluter osv har de på kk når eg var der for 2 år siden. Det fines noen få familie rom på Kk det vil si at far kan være der hvis dere får familie rom. Hva far evt skal ta med er litt vanskelig å si, han må vell ha med seg det vanlige klær, tannkost osv. Ja det var det eg hadde på hjertet som eg kom på. Husk tlf lader 😘

26.09.2015
etjenten
etjenten
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...