Gravid student

Hei! Er det noen der ute som vil dele sine erfaringer som (kommende) mamma og student? Hvordan ble det angående fødsel og eksamener? Gikk du rett tilbake til studiene etter den lille ble født? Hvordan føles overgangen fra å bare tenke på deg selv om eksamener/ studiekrav vs og ha en liten en? Jeg er gravid med en liten gutt som melder sin ankomst i desember, så jeg prøver å bli ferdig med hele semesteret før jeg føder. Og gleder meg skikkelig :D

24.08.2015
Olseth
Olseth
Baby på 17 måneder

Det og være mamma og student syns jeg var helt supert! Men så har jeg hatt et rolig forhold til skolen og. Ikke strevd etter A'er men vært fornøyd med B og C.. Leverte i 9 halv 10 tiden og hentet i 3 tiden, og hadde mange kosedage hjemme i rolige perioder. Kunne dessuten ta gode lange ferier med jul og påske + sommer. Han hadde gjerne litt lenger dager i eksamensperioder, men det var ok siden normalen var mindre.

29.12.2015
Nuntun
Nuntun

Ja, så greit da. Jeg skal ta en eksamen det året jeg er borte fra studiet, men det er bare fordi jeg var så sinnsyk kvalm da jeg egentlig skulle ta den!

Pumpe hørtes lurt ut. Hvordan er livet som student og mamma nå da? Får du av og til dårlig samvittighet om du prioriterer studiekrav o.l?

25.08.2015
Olseth
Olseth
Baby på 17 måneder

fikk barn i april, fulgte undervisningen frem til de to siste ukene før fødsel og kom ikke tilbake før vi hadde eksamener. Må bare innrømme at eksamens lesingen ikke ble den store, var mer opptatt av den lille, amming og kos :) ps: ta med pumpe til eksamen om du ammer, var "døden nær" av melkespreng etter 5-6 timer med skriving på universitetet. Tok et år permisjon fra studiene, men tok et fag hjemme i barseltiden ( 30 stp) for å ikke havne helt etter :)

25.08.2015
mammawww
mammawww
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...