Når er et ammemåltid over?

Hvordan vet dere at deres barn er ferdig med måltidet? Opplever her at jenta sovner under amming, hvordan vet jeg da at hun er ferdig med måltidet og fornøyd? Hvis jeg legger henne til igjen etter rap, virker hun lite interessert for mer..

20.07.2015
Kristwerb
Kristwerb
Gravid i uke 34

Vi jobber med å få i ham nok mat. Har fått masse god veiledning og en ting helsesøster sa som jeg aldri har tenkt over er at han kan sovne ved puppen rett og slett fordi han blir så sliten av å amme.
Nå aner jeg jo ikke hvor lenge du ammer eller hvordan matopplegget deres er. Men min "får ikke lov" til å sove ved puppen, fordi han skal lære seg å spise effektivt.
Jeg merker nå at Han er mett og ikke bare trøtt fordi han slipper selv, eller ikke våkner når jeg tar ham av.

29.11.2017
GonnaBee
GonnaBee

Gutten min er 5 måneder gammel og jeg husker jeg også syns det var vanskelig. Nå derimot merker jeg litt forskjell på når han spiser og når han bare bruker puppen som smokk. Det beste mini vet er å sove med pupp i munnen også bare ligge å sutte som han gjør på en smokk. Dette merker jeg ved at sugetaket blir dårligere, slipper opp litt vakuum også ser jeg at melken begynner å renne ut i munnvikene, hehe. Når babyen sovner ved puppen så går det an å stimulere ved å stryke på hender eller føtter, men så lenge baby virker fornøyd, har ca 6 skikkelig våte bleier I døgnet, har avføring som normalt og legger greit på seg så er det ingen grunn til å tenke at de ikke får nok mat.

08.09.2015
IdaogDennis
IdaogDennis

Hvis hun ikke er interessert i mer og virker tilfreds så er hun nok mett når hun sovner. Eventuelt følg med på henne, når du ser hun er i ferd med å sovne ta på føttene og hendene hennes og se om hun holder seg våken.

07.09.2015
Sluagh
Sluagh
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...